Tévésorozat készül minden idők egyik legsikeresebb romantikus filmjébőlA kép forrása: Warner Bros.

A Szerelmünk lapjai története a televíziók képernyőin folytatódik.

Sorozat formájában éled újra Nicholas Sparks romantikus filmje, a Szerelmünk lapjai. A szériát a CW csatorna gyártja, melynek alapjául Sparks 1996-os, azonos című bestsellere, és a 2004-ben Ryan Gosling és Rachel McAdams főszereplésével készült film szolgál.

A produkció a többnyire romkomokat és akcióorientált szériákat gyártó CW égisze alatt készül, melynek a Reign után ez lesz a második folytatásos drámasorozata, amennyiben a pilot meggyőzi a csatornát.

Az eredeti film története szerint egy idős úr minden nap elmesél egy történetet egy idős hölgynek: volt egyszer egy férfi és egy nő... Allie (Rachel McAdams) és Noah (Ryan Gosling) első látásra megkedvelték egymást, és a kezdeti rokonszenvből szerelem alakult ki. Noah csóró munkásgyerek, Allie gazdag felsőosztálybeli értelmiségi lány. Szerelmüket Allie szülei nem nézik jó szemmel, anyja szerint ugyanis a lány sokkal jobbat érdemel, és mindent elkövet, hogy szétválassza őket. Évekkel később Allie és Noah ismét összetalálkozik, és szenvedélyük is fellángol. Allie-nek döntenie kell, hogy kinek vagy minek akar megfelelni.

A szériát executive producerknét maga Sparks és produkciós cége felügyeli a Warner Bros. Televisionnel együtt.