Tragikus hirtelenséggel elhunyt a Barátok közt színésze, Babicsek Bernát

42 éves korában elhunyt Babicsek Bernát színész, zenész, harmonikaművész.

Babicsek Bernát 1979. november 30-án született Solymáron. Tanulmányait az Eszterházy Károly Főiskolán, majd pedig a Gór Nagy Mária Színitanodában végezte. Országos ismertségre az RTL Klub 2003 és 2005 között futott Szeress most! című romantikus sorozatával tett szert, a későbbiekben pedig szerepelt a Barátok közt című telenovellában is.

További ismert alakítása a 2007-ben megjelent Buhera mátrix című filmben volt látható, illetve rendszeresen fellépett a Szkéné Színház, a Ruttkai Éva Színház az Újpest Színház, a Karinthy Színház előadásaiban.

2006-ban jelent meg önálló lemeze “Tangó-harmonika” címmel, 2011-ben pedig a Tango Harmony zenekar tagja lett.

Babicsek Bernát tragikus körülmények között hunyt el solymári lakásában. A sajtó értesülései szerint szombaton érkezett bejelentés egy lakástűzről. A színész hosszú ideig nem adott magáról életjelet, így egyik hozzátartozója hatolt be a lakásába, amelynek konyhájában egy korábbi tűz nyomai voltak találhatóak. Babicsek Bernát feltételezhetően füstmérgezés áldozata lett.

Nyugodjék békében!

#1
Babicsek Bernát

Babicsek Bernát

szül. 1980. 06. 28. - elhunyt 2021. 12. 31.
Budapest, Magyarország
Babicsek Bernát zenész, színész 1979. november 30-án Solymáron látta meg a napvilágot. Kilenc éves korától zenél, később énekelni is tanult. Tizenhat évesen zenekart alapít, rendszeresen fellépnek. Az Eszterházy Károly Főiskola ének-zene szakán diplomázott, majd építész technikusi végzettséget szerzett. 2000-től Gór Nagy... több»