Új az HBO Max-on: Már nézhető a 100%-os misztikus sorozat 2. szezonja a Trónok harca sztárjával

Már megérkezett A torony második évada! 

Lássuk, mit tudunk a nagysikerű - A torony a Rotten Tomatoes oldalon 100 százalékos értékeléssel bír - sorozat következő fejezetéről! Vajon Gemma Whelan visszatér?

Igen, a Vas szigetek úrnője (Trónok harca) ezúttal ismét Sarah Collins nyomozót alakítja majd és a korábban megszeretett többi nyomozót is viszontláthatjuk az új évadban. Ezúttal kapunk egy alcímet is: The Tower II: Death Message.

Miről szól A torony második szezonja?

Az évad azzal kezdődik, hogy Lizzie visszatér a Farlow állomásra. Főnöke és egykori szerelme, Kieran Shaw nyomozó (Emmett J Scanlan) és Arif Johar (Michael Karim) társulnak mellé.  Első hívásuk egy családon belüli erőszakra vonatkozó feljelentés Mark Brannon (Charley Palmer Rothwell) ellen, akit azzal vádolnak, hogy megverte barátnőjét, Georgina Teelt (Rosa Coduri), és terrorizálta kislányukat, Skye-t.

Lizzie meggyőzi Georginát, hogy mondja el az igazat arról, amit Brannon tett vele, így Lizzie és Arif letartóztathatják a férfit. Amikor azonban az ügy a bíróságra kerül, Lizzie a tanúk padján keresztkérdésekkel találja magát szemben, és az egész ügy a feje tetejére áll.

Eközben Sarah Collins áthelyezésre kerül a gyilkosságiak parancsnokságára. Az új főnök, Jim Fedden főfelügyelő nem fogadja szívesen: arra kéri, hogy nyissa újra az eltűnt iskolás lány, Tania Mills ügyét, aki Diana hercegnő temetésének napján, 1997. szeptember 6-án tűnt el.

Sarah tudja, hogy Fedden lehetetlen kihívást adott neki, de ő a rá jellemző elszántsággal és alapossággal veti bele magát a feladatba, és fokozatosan - talán az is segít neki, hogy 1997-ben ő is egy Taniával egyidős tinédzser volt - olyan nyomokat kezd felfedezni, amelyek felett a korábbi nyomozások elsiklottak.

Az első rész végén Sarah nyomozása újabb fordulatot vesz, ami azt jelenti, hogy Lizzie és ő újra keresztezik egymás útját...

A tapasztalt Sarah Collins és a kezdő zsaru, Lizzie Adama közötti antagonisztikus kapcsolat áll A torony II. középpontjában, amikor először kénytelenek együtt dolgozni, és kezdik megérezni egymás egyedi erősségeit. 

Ha felkeltette az érdeklődésedet ez a leírás, a mafabos adatlapról rögtön el is indíthatod a 'Lejátszás az HBO Max-on' mezőre kattintva, amennyiben van előfizetésed a streamingszolgáltatónál.

A második évad vasárnaptól (aug 20.) nézhető az HBO Maxon!

dráma | misztikus

Lizzie meggyőzi Georginát, hogy mondja el az igazat arról, amit Mark tett vele, így Lizzie és Arif letartóztathatják őt. Amikor azonban az ügy a bíróságra kerül, Lizzie a tanúk... több»