Újdonságok a Netflixen: 5 premierfilm és sorozat, amit a jövő héten nézhetsz (május 13-19)

A Netflix az elkövetkező néhány napban is elhozza számunkra a legújabb eredeti tartalmait. Folytatódik példál a nagy sikerű A Bridgerton család című sorozat a harmadik évadával, illetve egy új animációs filmet is kapunk Thelma, az unikornis címmel. Ezen kívül még dokumentumfilm (Rendőri hatalom), valóságshow és különféle műfajok tömkelege vár minket a szolgáltatónál - ebben a listában az eredeti produkciókat soroljuk fel, a teljes kínálatot itt találjátok. Minden újdonság egy kattintással elérhető lesz weboldalunkról is, természetesen megtekintésükhöz előfizetés szükséges a Netflixnél.

#5

dokumentum

Netflix

A társadalmi rendet fenyegető veszélyek megfékezése érdekében az amerikai rendfenntartás több száz év alatt robbanásszerűen megnövekedett hatókörrel és léptékkel... több»

Az Egyesült Államokban a rendőrség rendkívüli hatalmat kapott az emberek egyéni élete felett. A rendőrség dönti el, hogy ki gyanús, és ki az, akire „illik a személyleírás”. Ők határozzák meg a fenyegetéseket, és ők döntenek arról, hogyan reagáljanak. Engedelmességet követelnek, és állandóan erőszakkal fenyegetnek. Naponta több ezer ilyen interakció játszódik le a városokban és településeken, a bűnözésről és a társadalmi rendet fenyegető veszélyekről alkotott valós és vélt elképzelések szerint - ahogyan azt a rendőrség eldönti.
#4

dokumentum

Netflix

Amikor az Ashley Madisont, a házasságtörő viszonyokat kereső emberek társkereső oldalát feltörik, felhasználók millióinak intim adatai kerülnek nyilvánosságra, ami... több»

Amikor az Ashley Madison, a házasságtörő viszonyokat kereső emberek társkereső oldalát feltörik, a felhasználók millióinak intim adatai kerülnek nyilvánosságra, ami házasságokat tesz tönkre és életeket rombol le.
#3

31 A nyolcas műsor  (2024)

(2)

dráma | misztikus | thriller

Netflix

8 pénzre szoruló embert hívnak meg a Money Game című valóságshow-ba. A 8 embernek a stúdióban kell megszállnia, amely nem áll másból, csak betonfalakból. Ha 100 napig képesek... több»

Nyolc, egy rejtélyes 8 emeletes épületben rekedt személy részt vesz egy csábító, de veszélyes vetélkedőn, ahol az idő múlásával pénzt kereshetnek.
#2

animáció | kaland | vígjáték

Netflix

Amikor a sors egy ritka rózsaszín és csillogó pillanatában Thelma, a póni kívánsága, hogy egyszarvú legyen, valóra válik, azonnal nemzetközi pop-szupersztárrá válik, de nagy... több»

Thelma egy egyszerű póni, aki arról álmodik, hogy csillogó zenei sztár lesz. A sors egy nagyszabású pillanatában Thelma egyszarvúvá változik, és azonnal világsztárrá válik. Ám ennek az új életnek, a hírnévnek ára van.
#1

dráma | romantikus

Netflix

Penelope végre lemond régóta tartó szerelméről Colin iránt, miután hallotta a férfi róla szóló becsmérlő szavait. Úgy dönt azonban, hogy ideje férjet fognia, lehetőleg... több»

A Bridgerton családvisszatér a harmadik évaddal, és Penelope Featherington végre feladta régóta tartó szerelmét Colin Bridgerton iránt, miután az előző évadban hallotta a róla szóló becsmérlő szavakat. Úgy döntött azonban, hogy ideje férjet fogadnia, lehetőleg olyat, aki elég függetlenséget biztosít neki ahhoz, hogy Lady Whistledownként folytathassa kettős életét, távol az anyjától és a nővéreitől. Ám önbizalom híján Penelope próbálkozásai a házassággal kapcsolatbaan látványosan kudarcot vallanak. Eközben Colin új külsővel tért vissza nyári utazásairól. De csüggedten veszi észre, hogy Penelope, az egyetlen ember, aki mindig is olyannak értékelte, amilyen volt, rá sem hederít. Colin alig várja, hogy visszanyerje a lány barátságát, ezért felajánlja, hogy mentorálja Penelopét a bizalom útján, hogy segíthessen neki férjet találni. De amikor a leckéi egy kicsit túl jól kezdenek működni, Colinnak meg kell küzdenie azzal, hogy a Penelope iránti érzései valóban csak barátiak-e.