Újdonságok a Netflixen: 6 premierfilm és sorozat, amit a jövő héten nézhetsz (április 29-május 5)

Miközben átcsapunk a tavasz utolsó hónapjába, a Netflix fáradhatatlanul küzd azért, hogy elhozza számunkra a legfrissebb premierfilmeket és sorozatokat. Dráma (Gyönyörű lázadó), romantika (Csillogó gyémántok - Kurtizánok birodalma ), vígjáték (Cukormáz nélkül), animáció (Bon, az időjárőr) - mindenki megtalálhatja az ízlésének való tartalmakat. Listánkban a szolgáltató eredeti produkcióit gyűjtöttük össze, természetesen ez nem a teljes kínálat, minden egyebet megtalálhattok itt. A premiereket egy kattintással elérhetitek majd weboldalunkról is, természetesen megtekintésükhöz előfizetés szükséges a szolgáltatónál.

#6

animáció

Netflix

Egy átlagos középiskolás diák, Bon egy időutazó ügynökcsapat tagja lesz, akinek az a feladata, hogy megmentse az emberek életét olyan történelmi események során, amelyek a... több»

Bon Namihira, egy átlagos középiskolás diák találkozik az Időjárőrök tagjával, Ream Streammel, egy jövőből érkező lánnyal, valamint egy Buyoyon nevű furcsa lénnyel. Az Időjárőr ügynökei megmentik azokat, akik szerencsétlen halált haltak, abban az esetben, ha ez nem változtatja meg a történelem menetét. Ha valaki meglátja a járőröket munka közben, annak törlik az emlékeit. Bon emlékezete azonban rejtélyes módon érintetlen marad, ezért őt is beveszik az Időjárőrök közé. A küldetések végrehajtása során Reammel együttműködve Bon izgatottan használja a jövő eszközeit, többek között az „időhajót”, amely képes áthajózni az időn és a téren. Bon időnként elragadtatja magát, de a küldetéseken keresztül hősiesen befolyásolja az embereket életét.
#5

dráma | romantikus | történelmi

Netflix

A kurtizánok három generációjának élettörténete a káprázatos Heera mandi kerületben, a függetlenség előtti Indiában. több»

Mallikajaan és Fareedan régi ellenségek, akik harcba keverednek Heeramandi örökléséért, ahol a kurtizánok királynőként uralkodnak. Az egyetlen remény a fiatal Alam, Mallikajaan legfiatalabb lánya. De mi történik, ha Alam lemond a hatalomról, és egy férfi szerelmét választja a sokak rajongása helyett? A függetlenség előtti Indiában, a szabadságmozgalom hátterében játszódó Heeramandi a szerelem, a hatalom, az árulás, a küzdelem és végül a szabadság örök érvényű története.
#4

25 Fiaskó  (2024)

vígjáték

Netflix

Raphaël Valande első nagyjátékfilmjét forgatja, amellyel forradalmár nagymamája hősies élete előtt tiszteleg. A forgatás fokozatosan rémálommá válik a stáb egyik tagja miatt,... több»

Raphael, a fiatal, ambiciózus rendező első nagyjátékfilmjét készíti - azonban nehezen viseli a nyomást, ami csak fokozódik, amikor a forgatási munkálatok és a helyszínek irányíthatatlan káosszá válnak szemei előtt.
#3

dráma | életrajzi | zenés

Netflix

Egy harmincéves történet Giannáról a gyermekkortól, életének és pályájának gyökereitől kezdve egészen a felszenteléséig, egy olyan fordulóponton át, amely életét két... több»

A Gyönyörű lázadó Gianna Nannini életén alapul. Letizia Toni alakítja az olasz női rock ikonját. A film egy olyan nő életébe és kreatív elméjébe kalauzolja el a nézőket, aki képes volt érzelmeket formálni a költészettel és a zenével. Egy egyedi, forradalmi, minden sémán és meghatározáson kívül álló, állandóan az inspirációt, az átalakulást kereső művész, aki a zenét és a szabadságot tette életcéljává.
#2

24 Talpig férfi  (2024)

(2)

dráma

Netflix

A sorozat története egy atlantai ingatlanmogult követ nyomon, aki csőddel néz szembe, így megpróbálja megvédeni birodalmát azoktól, akik megpróbálnak tőkét kovácsolni a... több»

Amikor az atlantai ingatlanmogul Charlie Croker hirtelen csődbe megy, politikai és üzleti érdekek ütköznek, miközben Charlie megpróbálja megvédeni a birodalmát azoktól, akik megpróbálnak tőkét kovácsolni a bukásából.
#1

életrajzi | történelmi | vígjáték

Netflix

A Kellogg's és a Post gabonapehely-gyártók esküdt ellenségek. Versenyeznek egy olyan sütemény megalkotásáért, amely örökre megváltoztatja a reggeliről alkotott elképzeléseinket. több»

Michigan, 1963. A Kellogg's és a Post, a gabonapelyhek esküdt riválisai versenyeznek egy olyan finomság megalkotásáért, amely örökre megváltoztatja a reggelizés arculatát. A nagyravágyásról, árulásról, cukorról és fenyegető tejesemberekről szóló Cukormáz nélkül főszereplője Jerry Seinfeld író/rendező.