2022.11.20 00:34 Zsolt Szabó Olvasottság: <100x
1

Szörnyű birodalom

Ez a film cirka másfél éve volt a hazai mozikban, még a pandémia alóli felszabadulás utáni első olyan filmek közé tartozott, amit bemutattak a mozik. Ezért sem futott olyan jól a mozipénztáraknál. Volt egy másik oka is annak, hogy ennyi időt vártam eme film megnézésével, mert hiába egy igen népszerű videójátéknak az adaptációja és hiába Paul W.S.Anderson film, de itt is Milla Jovovich játssza a főszerepet, akinek véleményem szerint Az ötödik elem az egyedüli olyan filmje, ami számomra bejött, a többi, mint a Kaptár-filmek tömkelege nem győzött meg róla, hogy jó színésznő lenne, és kb. számomra ez Jovovich pályafutása.

Szóval ezek ellenére se győzött meg a film arról, hogy azonnal meg kellene néznem és zabálnom kellene eme filmet, és sajnos az érzéseim bejöttek, mivel sajnálatos módon a Szörnybirodalom adaptáció szörnyű lett. Az események a film alatt pörögtek ezerrel, csak az ember azt nem tudta, hogy mi miért történik, csak úgy kapkodtam a fejemet, hogy ez meg mi? A Sony megint sajnálatos módon lerakott az asztalra egy jó nagy darab semmit. Hamarosan már tényleg igaz lesz, hogy ha Sony akkor rossz film: nagyon kevés olyan filmmel állnak elő, amire azt mondhatjuk, hogy ezt megérte megnézni a stúdiótól. Így ezt a filmet is végig néztem, de minek.

Szörnyű birodalom

Történetvezetése gyenge, magáról a történetről szinte semmi nem derül ki, az érzésem az volt, hogy összevisszaság, egy olyan dolog, ami pozitívum, az tényleg a vizuális effekt, amire láthatólag a stáb igen ráment, de ez nem ment meg egy filmet, ha ennyire rossz a története. Nálam ez a film csak 4/10. Akinek van kidobott szabadideje, azoknak ajánlom a filmet.

akció | fantasy | kaland

Amikor a tapasztalt és félelmet nem ismerő Artemis hadnagy (Milla Jovovich) hűséges katonáival az oldalán egy portálon keresztül egy olyan, számukra mindaddig ismeretlen világba... több»

1