2022.10.01 20:30 Adikgashiik Olvasottság: <100x
0

Halloween előmelegítésére épp elég

A sztori : A 80-as évek végén járunk Abby és Gretchen, Margaret és Glee, a négy barát leruccan egy hétvégére a tóhoz tiniskedni, ahol később Margaret tipikus amerikai tinifilmes bunkó faszija becsatlakozik, aki bekínálja őket LSD-vel, majd együtt lemennek fürdeni, a tóhoz. Onnan a két öribari leszakad, majd elkeverednek az erdőben egy kísérteties házhoz, ahova persze bemennek (mert ki ne szeretne bebélyegezve egy para házba bemenni az erdő közepén), ahol egy András nevű démon különválasztja őket, majd Gretchent megszállja. Ezek után Gretchen furán kezd viselkedni, bunkó lesz. A környezetének feltűnik, de igazából csak az öribarija próbál segíteni neki.

Gretchen meg közben szépen lassan egyre jobban megkeseríti a többiek életét. Először Abbyt szégyeníti meg az iskolatársai előtt, majd Margaretnek galandférges turmixot ad mondván, hogy ez majd segít a fogyásban (mondjuk valahol ez igaz is :) ). Ráveszi Glee-t, hogy vallja be Margaretnek, hogy szerelmes belé, de mivel ez nem kölcsönös, Glee sírva elrohan, Gretchen vigaszképpen egy brownieval megkínálja, amitől a csaj meg anafilaxiás sokkot kap. András mindent elkövet, hogy elszigetelje a többiektől Gretchent, hogy teljesen megszállhassa őt.

Halloween előmelegítésére épp elég

Egyébként, ahogy erősödik András, úgy tűnik fel a színen egyre több bagoly. :) Abby végül sejti már, hogy démon szállta meg a barátnőjét, ezért szövetkezik egy Lemon nevű hittérítő pasival, elrabolják Gretchent, hogy együtt űzzék ki belőle Bandit, de végül aztán Abby egyedül éri el, hogy András elhagyja Gretchen testét. Amit aztán megölnek, legalábbis a manifesztációját.

Nekem a film, így egy esős szombat délután tetszett. A 80-as évek érzés megvan, a zenéket jól válogatták össze, nem tolták túl, és még az aláfestő zene is passzolt egy 80-as évekbeli horror filmjéhez. Sokat nem kell várni tőle, egész tűrhető kis tinihorror kerekedett belőle, sokkal jobban tetszett, mint a Bosszúra készen. Halloween előmelegítésére épp elég.

horror

Az év 1988. Abby és Gretchen másodikos gimnazisták és negyedik óta a legjobb barátnők. De miután egy meztelenül fürdőzős este katasztrofálisan balul sül el, Gretchen elkezd...... több»

0