2023.11.25 22:28 Ahoj poplacsek Nézhetetlen Olvasottság: 351x
0

12 percnél éreztem, hogy feladom, de végül 20 percig bírtam.

Ez valami egészen hihetetlenül rossz.

Az 1990-es évek rettenetesen gagyi tarhálós termékelhelyezéses filmjeinek a hagyományát eleveníti fel. Iszonyú a kivitelezés, miközben teljesen indokolatlanul, hosszasan és nagytotálban perceken át tolják az arcunkba a Packeta csomagküldő reklámját, és kínosabbnál kínosabb poénokat sütögetnek el. A kínosnál kínosabb szó szerint értendő, a Stan és Pan tortadobálása ehhez képest már értelmiségi humor. Tré a hang, a kamerabeállítások fantáziátlanok, a zene értelmezhetetlen, a forgatókönyv, hát az nyilván nem is volt. A színészek (...) a szövegüket olvasópróba-szerűen adják elő, tisztelegve a magyar filmek felolvasásos hagyományának. De pont erre a minőségre számítottam, amikor láttam, hogy a filmkészítő stáb azt a remek ötletet találta ki, hogy a mozis bemutató hetében teljesen átlátszó ódákat töltöttek fel a filmes portálokra. Feltételezhető volt, hogy a filmet magát is ugyanezzel a fantáziával és tehetséggel készítették el. Amikor kiszúrtam, hogy felkerült a torrent, kaptam is a lehetőségen, és nyomban letöltöttem. 1-2 hete már kerülgettem a megtekintési feladatot, de ma a legrosszabbra készülve nekiláttam, és nem is csalódtam, éppen azt kaptam, amit vártam. Egy rakás ...t.

12 percnél éreztem, hogy feladom, de végül 20 percig bírtam.

Nem vagyok egy Kállóy Molnár Péter rajongó, de ebben részt venni tőle is meglehetősen rangon aluli volt, mégis bevállalta, ez a hazai színésztársadalom meglehetős alulfizetettségéről árulkodik, nyilván nem utasíthatta vissza a szerepet. Mogács Dániel is elég sokat rombolt az imidzsén a szereplésével.

Azért a Sharknado filmek rajongóinak érdemes ezt is megnézniük, valahol ez is egy gyöngyszem abban a kategóriában, mi magyarok se maradtunk szégyenben az Asylum filmstúdióval szemben, jól megmutattuk nekik.

vígjáték

Dani (Virsinszki Zoltán) és menyasszonya (Nagy Alexandra) összefogtak, hogy egy egyedülálló legénypárbajban mérkőzzenek meg riválisaikkal, amely során persze mindketten győzni... több»

0