2023.02.28 07:50 Interfectorem Sabnock Olvasottság: 536x
1

Innen érdemes tanulni, tiszteletet és kitartást!

Zseniális vetélkedő Dél-Koreából.

Nagyon élveztem minden pillanatát, pedig nem úgy kezdődött. Láttam az őrületesen kigyúrt, izmos fickókat, sportos csajokat, és azt hittem, akkora arcuk lesz, hogy már az első részt sem tudom végignézni.

Korrekt versenyek erőről, ügyességről, gyorsaságról, fineszről, trükkökről. Érdekes módon semmi extra felhajtás, csak gyönyörű helyszínek, érdekes feladatok, és mind egyéni, mind csapatversenyek.

Mégis valahogy másak ezek az ázsiai fiatalok.

Több tisztelet és több empátia szorult beléjük, mint az európai ifjoncokba és középkorúakba összesen.

Udvariasak és tisztelettudóak.

Értékelik egymást, tisztelik az idősebbeket, és tisztán versenyeznek. Nincs hiszti, nincs felesleges vergődés, felesleges színjáték a semmiért, nem produkálják magukat.

Nincsenek idióta, a nyálukat verő és óbégató „műsorvezetők”, mint például mifelénk, hanem csak a versenyzőkre koncentrálhatunk, tisztán és sallangok nélkül.

Persze itt is volt taktikázás a csapatversenyeken, de semmi extra, semmi sértődés, semmi olyan dolog, ami elvenné a figyelmünket a versenyekről.

Nincsenek felfújt szájú és szilikon mellű pornós lányok, akik dubaji „bevásárlásból” estek be, nincsenek agyontetovált, buta, agyatlan „kondijóskák”, akik két mondatot nem tudnak mondani összefüggően.

A kiesettek ütemesen szurkolnak a bent maradottakért, elismerik a teljesítményüket, és megtapsolják mind a veszteseket, mind a kiesetteket.

Jár a taps és az elismerés egymás felé, a meghajlás, és kézfogás egyaránt.

Pörgős, és izgalmas, semmi üresjárat a versenyek között. Százból egy maradt, és a végén mindenki megtapsolta tiszta szívből a győztest, elismerve annak a teljesítményét.

Érdekes és izgalmas volt, én várom a második évadot.

Remélem, hogy az is ugyanolyan izgalmas lesz!

Aki szereti az ehhez hasonló versenyeket, bátran üljön le elé, és nézze meg!

Újdonságként fog hatni.

Száz, csúcsformában lévő versenyző küzd meg egymással egy sor kimerítő kihíváson keresztül, hogy végül a nyertes kiérdemelje a megtiszteltetést - és a pénzjutalmat. több»

1