2024.01.02 16:46 fankbringa Olvasottság: 542x
4

Egy kurta este a szakikkal

Mi is sül ki abból, ha megpróbálunk 8 óra alatt megoldani egy bűnügyet részegen és bedrogozva? Óránként egy rész.

Kellemes csalódás volt a film. Olyan kiváló hangulatot hoztak össze, hogy simán magával ragadja a nézőt. Minden szereplő túl sok, minden szereplő harsány, ahogy a felbátorodott embereket képzeljük. A környezetük is nagyon elnéző velük, hát adott a 8 epizód sikere.

Egy kurta este a szakikkal

A sorozat tökéletesen PC. Lefedjük a teljes palettát rasszok, szexualitás, világnézet tekintetében. Egy tökéletes amerikai koktél. A kritikusok és a jogvédők boldogan sóhajtanak fel a film nézése közben. Nem lehet belekötni.

A film dinamikáját az adja, hogy a szereplők erőn felül teljesítenek. Néha hibáznak, de többnyire mindent tökéletesen megoldanak. Sajnos az, hogy mindenki drogozik, mindenki részeg és mindenki bulizik, nagyon nem ad jó üzenetet a nézőnek. Az egész csapatot úgy, ahogy van, be lehetne zárni a börtönbe a sorozat végén. Még csak 3 részig jutottam, kíváncsi vagyok, hogy mekkora ott a korrupció. Emiatt 16 év alattinak nagyon nem ajánlom a sorozat megtekintését. Olyan nyersen van benne a világ szennye és a meztelenkedés, hogy az már a jó ízlés határát súrolja. Ha minden átlagember úgy viselkedne, ahogy a sorozatban látjuk a hősöktől, akkor nem lenne gond a túlnépesedéssel. Persze annak van kultusza, ki a leghangosabb, aki a legerősebb és a leghalálosabb. A többi csak kellék.

Ahogy egy jó kémtörténethez illik, itt is utazunk az ország különböző pontjaira, megyünk börtönbe, titkos létesítménybe, szép helyekre, és vannak benne oroszok. Anélkül nincs kémtörténet. Mintha máshol nem is élnének bűnözők.

Shelly Hennig van annyira jó, mint Gal Gadot, így elégedett vagyok az alakításával. Ha keménynek kell lenni, akkor szuper kemény. Nick Zano pedig hozza a macsót, akinek a tenyérbe mászó képe dominálja a sorozatot. Pont azt a pojácát játssza, amire szükség van, hogy a rá illő poénokat elsüthesse. Paola Lázaro méltón viszi a kötelező latin kemény női vonalat. Keveset beszél, és sokszor néz szigorúan.

Aki szeret a mocsokban dagonyázva mulatni és izgulni a hősökért, vágjon bele.

62 Totál KO  (2023)

akció | dráma | vígjáték

A különleges erők elit csapata egy halálos terrorista hálózat nyomába ered, amelynek a terve, hogy felrobbantja Las Vegast. több»

4