2023.11.20 11:15 Juki-onna Nézhetetlen Olvasottság: 229x
2

Amikor azt hiszed, hogy csak egy rossz álom volt, és reggel rádöbbensz, hogy ez a valóság.

Természetesen senki kedvét nem szeretném elvenni attól, hogy megnézze a filmet. Ezen kívül hiszek a jó és a rossz létezésében, hiszen nem lenne egyik sem a másik létezése nélkül. Ebben az esetben egy kicsit eltúlozták szerintem a történetet. Valahol azt olvastam, hogy „többször le kellett állítani a filmet, mert annyira durva”.

Szerintem ez csak reklámfogás. Akik horrorfilmeket néznek, azoknak ki vannak párnázva az idegeik. Be kell vallanom, hogy egy szót sem értettem a filmből, mert nem beszélem a spanyol nyelvet. Én első gyomorra végignéztem.

Amikor azt hiszed, hogy csak egy rossz álom volt, és reggel rádöbbensz, hogy ez a valóság.

Egy jó horrorfilmhez nem igazán kell nyelvtudás, mert a látvány és a zene az, ami meggyötörhet. Az Alien film ilyen volt, és azóta sem láttam hasonlót. Ott nem igazán kellet nyelvtudás. Én azt mondanám, hogy ehhez a filmhez csak gyomor kell. Kicsit furcsa, hogy már a film elején találnak egy félbevágott férfi holttestet a falubéliek, és szépen, nyugodtan elsétálnak a tett színhelyéről. Minden frankó, menjünk tovább. Aztán a fekete kecske. Nekem is egy kicsit fura, hogy a pupillájuk vízszintes, akár fekete, akár fehér a kecske. Valahogy olyan bizarr, persze nem tehetnek róla. Utána egy beteg embert rángatunk ki az ágyából, és feltesszük a kocsi platójára, akit útközben elhagyunk. Nem csodálkoznak szereplőink. Hát így történt, akkor mennyünk tovább. Mi meg megyünk. Nincs semmi gong. Mintha mi sem történt volna. Aztán az a sok furcsaság, a kutya, ahogy elkapja a kislány fejét, és semmit nem teszünk, csak keresgéljük a lövedéket a puskába, és nem futunk a kutya után. Hát ez is rendben. Lehet, hogy csak én egyszerűsítem le ezt a filmet, de akkora reklám övezte, hogy kíváncsivá tettek. Én egy kis borzongásra vágytam, de meg sem kottyant. Igaz, nem mondhatom, hogy ez volt a legjobb évem, már lehet, hogy immunissá váltam a horrorfilmekre is? A filmben minden szereplő ordít, engem ez akasztott ki inkább. A film készítői, a forgatókönyvíró és rendező megint egyazon személy (Demián Rugna), akit nem ismerek, és nem is szeretnék megismerni. Hol a telefon? Kell egy pszichiáter sürgősen! Mikor tanulják meg, hogy egy horrorfilm nem lesz jó attól, ha egy félbevágott testeket látunk? Kicsit kapcsolódjunk ki a film után! Kellemes szórakozást!

horror

Egy messzi faluban két testvér egy démon által megszállt férfit talál egy szegény családnál. Még a szertartás előtt megölték az ördögűzőt rejtélyes módon, a gonosz pedig... több»

2