Játssz egy Google Daydream-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Állati csetepata


(Volki i ovtsy. Beeezumnoe prevrashchenie)
Állati csetepata

Tartalom

Egy varázslatos messzi vidéken békésen éldegél egy csapat bárány. Egy napon azonban megzavarja békés életüket egy csapat farkas, akik a környékükön vernek tábort. Szürke, a fiatal farkas hamarosan megtapasztalja, milyen nehéz is báránybőrben élni, miután báránnyá változik.
(BéBé)
 
2017. 03. 03. 20:04 

Hát őszintén szólva nem győzött meg. Zootropolisok, Kubo és varázshúrok meg Moanák után kicsit laposnak érzem, de egyszer azért meg lehet nézni. Maradjunk annyiban, hogy átlagos.

 
2017. 03. 04. 09:37 

Unokahúgomat vittem el rá, aki láthatóan nagyon élvezte. Kedves, aranyos mese ez még akkor is, ha tucatszámra láttunk már ettől jobbat is. Inkább a kisebbeknek ajánlom, a felnőtt korosztálynak nem hinném, hogy sokat adna.

 
2016. 11. 30. 15:29 

Semmiképp sem tenném egy kalap alá az amerikai rajzfilmekkel. Nem rossz, de egyelőre még nem is túl árnyalt, túlságosan egyszerű a történetvezetés is. Mindenesetre nem rossz program, még szórakoztatónak is mondanám...

 

Az animációs film különdíjban részesült a kaliforniai Catalina Film Festival-on.

(hp)
 

Az Állati csetepata rekordszintű bevételt ért el az orosz független animációs filmek mezőnyében Bulgáriában.

(hp)
 

Az Állati csetepatát bemutatták a 17. Open Russian Comedy Movie Festival-on.

(hp)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.