2016.02.03 17:22 moov18 Olvasottság: <100x
0

Beteg téma a műfaj legelkötelezettebbjeinek

Horror-vígjáték kategóriában az egyik legjobb a piacon. A nyers humora garantálja a minőséget. Egyszerre véres és humoros, döbbenetes és szórakoztató, egyszerre próbál komoly és komolytalan lenni. A Zombi sztriptíz tehát egy fekete humorral megtűzdelt trash film, amely tálcán kínálja a elvárt műfaji elemeket, kikapcsol, beránt és ledermeszt.

Vagdalós, vérengzős jelenetek tisztes számban fordulnak elő, aminek külön örültem, viszont a CGI hatás sok helyütt visszatükröződni látszik. Látványos és szaggatós, a marcangolós részek is kellően kidolgozottak. A maszkok, sminkek szintén említésre illetve dicséretre méltóak, akárcsak a háttérül szolgáló zenei aláfestés. A rúdon pörgős jelenetek is szépen meg lettek oldva, bár túlságosan nagy hangsúlyt fektettek rá és elhúzták, ezzel kiszorították a vérfolyós, kegyetlenkedős részeket többségben.

Beteg téma a műfaj legelkötelezettebbjeinek

Vannak benne párbeszédek, dialógusok, amelyek olyan szinten butuskák és lebilincselőek, a szó negatív értelmében, hogy a néző két perc után a fejét akár a falba is verhetné. Az illegális bártulajdonos, Englund egyszerűen szenzációs. Néhány "zseniális" poénja erősen felkavarja a port és veri a biztosítékokat. A főszerepet pedig nem is adhatták volna jobbnak, mint egy nyugdíjazott pornókirálynőnek, Jenna Jamesonnak aki feltehetőleg megtalálta saját magát is karakterében, kvázi önmagára lelhetett. Több ponton a filmben haladva olyan, mintha klasszikus horrorok előtt tisztelegne, utalgatna rájuk. Röviden: a téma betegnek tűnik, hiszen ki hallott eddig pályafutása során zombi sztripperekről?! Senki! Éppen ezért egyedi és utánozhatatlan. Hozza a horror valamint vígjátékok tökéletesen váltakozó elemeit. Szédítően jól összerakott, jól megszerkesztett. Sokan fanyalognak, hogy miért ez, miért az. Szerintem így volt jó, ahogy! Szórakoztató volt és egyedülálló. Bátran merem ajánlani, főként a műfaj legelkötelezettebb híveinek, bár megbotránkozástól így sem lesz mentes!

horror | sci-fi | vígjáték

Egy titkos kormányprogram révén gyilkos vegyi anyag kerül a levegõbe, melynek hatására a holtak felélednek. Elsõként egy illegális sztriptízbárra csap le és megfertõzi az... több»

0