2016.02.06 10:12 moov18 Olvasottság: <100x
0

Arany Málna (összes) kategória győztes

Az alapötlet kiváló lenne, a kivitelezés azonban olyan rossz, hogy félelmetes. Falánk módon zsebelte be az arany málna jelöléseket, szinte a létező összes kategóriában. Lássuk csak! Legrosszabb film kategóriában, legrosszabb remake vagy koppintás kategóriában, legrosszabb színésznő (Lindsay Lohan) kategóriában, legrosszabb filmes páros kategóriában, legrosszabb rendező kategóriában, legrosszabb forgatókönyv kategóriában, a legrosszabb ürügy horrorfilmre kategóriában. Azért ez már teljesítmény! Valóban nem sikerült valami színvonalasra, nincs létjogosultsága.

Pocsék vágások, harmat rendezés, nulla feszültség. A valamit érő jelenetek közé tartozik a stigmatizáció megjelenése, érdekes továbbá maga a gyilkos karaktere, nem a szokványos módon hajtja végre "cselszövéseit". Az áldozatait begyógyszerezi, hogy mindvégig éberek legyenek, tudatuknál legyenek, miközben ő munkálkodhat testükön. A szabdalós jelenetek is elég rosszul sikerültek, néhol már bántóan túlzó.

Arany Málna (összes) kategória győztes

Például az egy végtagra jutó amputációk száma is meghaladja a minimumértéket, ez pedig nem feltétlen tett jót a mozinak. Az a viszonylag kevés szereplő aki megjelenik ahelyett, hogy emelné a színvonal fényét, inkább még mélyebbre temetik ezt az egyébként is retard filmet. Röviden: elhalmozták a létező összes arany málnával, valahol jogosnak is érződik, ugyanakkor kicsit méltatlannak is. Ennél azért még mindig láttam rosszabbat. Lindsay Lohan pedig egyértelműen élete mélypontját élte, tehát akár erre hivatkozva el is nézhetjük neki. Röviden és tömören: érdemes kihagyni, helyette mást választani, de alvás előtt még akár jól is jöhet!

dráma | krimi | misztikus | thriller

Felbolydul a kisváros élete, amikor Aubrey Fleminget elrabolja a szadista sorozatgyilkos. Végül eszméletlenül találnak rá. A lányt kegyetlenül megkínozták, és amikor magához... több»

0