2017.05.02 09:37 Katapult Olvasottság: <100x
0

Középkategóriás, egyszernézős

Valahol olvastam erről a sorozatról, mint kihagyhatatlanról...na ezért az túlzás. Ez egy középkategória. A történet jó és fenntartja az érdeklődést, találgatást, bár én mondjuk a felétől megsejtettem, ki a gyilkos és igazam is lett. A színészek játéka nevetségesen naív, túlzó amerikai allűrökkel terhes, hiteltelen és gyakran vannak benne részek, amik csapnivalóak és plot hibásak.

Pl napokig észre sem veszik, valaki eltűnt, ultra gagyi, kamu magyarázatokat bevesznek a szereplők. A halálesetek többsége is az ostobaság és következetlenség eredménye. Nem a gyilkos túl okos, a többiek túl buták és a legutolsó pillanatig teljesen gyanútlanok és óvatlanok. Egyszerű csapdákba csalni őket, ebből a szempontból tipikus tinihorror, csak felnőttekkel.

Középkategóriás, egyszernézős

Nekem külön bosszantó volt, hogy megállapíthatatlan a sziget mérete és népsűrűsége. Egyszer óriási méretű lakatlan, erdőkkel, völgyekkel tagolt érintetlen vadonnak tűnik, ahol irtó könnyű eltűnni, aztán a következő részben kiderül, valójában a helyszínek között 5 perc az út gyalog és vannak turisták, sőt helyi lakosok is. A kikötő először forgalmas és élénk területnek tűnik, van egy kocsma például, de amikor bedurvul a gyilkolás, egyetlen szál sem érinti a sziget többi lakóját, valamint a lehetséges lakók sem léteznek többé, totál magukra maradnak az áldozatok, nincsenek többé se házak, se emberek, se telefon, se semmi. A mobilhálózatot tök egyszerűen kiiktatja a gonosz gyilkos, snissz, azt annyi, elvágta. Na, itt befejezem, nem akarom elvenni mindenki kedvét. Azért megnézhető egyszer, és aki szereti a horror műfajt, annak tetszeni fog.

dráma | horror | misztikus | thriller

A Harper-sziget egykor egy brutális gyilkosságsorozat helyszíne volt. Most, hét évvel később az érintett családok tagjait és barátait ismét összehozza az élet egy esküvő... több»

0