2019.03.13 02:51 Attila G. Olvasottság: <100x
0

Annyira beteg, hogy az már jó?

Ez egy beteg film... Ez egy kétségtelenül beteg film, néhány gyomorforgató jelenettel. Valószínűleg némileg dühösen/csalódottan jöttem ki a moziból a filmről annak idején. És mégis... Szinte hihetetlen kimondani... De olykor fel tudja dobni az embert, szórakoztató tud lenni... Különösen egy film végi "zenés" jelenet. Az illető zeneszám eredeti szinkronizálásánál szerencsére nem finomkodtak, kellőképpen szókimondóak voltak. Csak sajnos általában hasonló helyzetekben a későbbi szinkronizálásoknál a túl sok finomítgatás "élvezetromboló" szokott lenni. - Jó példa erre a Quasimodo 2000 című film egyik filmvégi, ominózus jelenet, amin akkor lehet igazán nevetni, ha eredeti mozis szinkronját hallgathatjuk. - Úgy titulálnám ezt a filmet, hogy "eldurvul, már-már szinte hardcore, tengerparti Diszkópatkányok", 2 talán némiképp mentálisan sérült fő karakterrel, különösen az egyikük tűnik annak. Hozzájuk természetesen tartozik, egy-egy a film kedvéért kellőképp eltorzított oldalborda is. - Az a furcsa, hogy ennek ellenére közülük pont azt nem nevezném csinosnak, akit talán sokan nem. Bár a másikuk se semmi. - Az a filmvégi jelenet... egyszerűen kész. :D

S Rhys Ifans se kutya. - Pedig a Sztárom a párom című filmben kifejezetten utáltam. A talpát premier plánban látni pláne, s pont akkor értem be a moziba a filmre. Na az a film a mai napig nem tartozik a kedvenc filmjeim közé.

Annyira beteg, hogy az már jó?

Bár Kevinék sem 100-asok. :D S filmjük közel sincs top 100 favorit filmem közt.

De akkor is. ... :D A rosszat a jótól olykor csekély határ választja el.

vígjáték | zenés

Ibizára utazik Kevin és Perry, mivel úgy halották, ott a dj-k uralkodnak és ott a lányok és a fiúk szinte mindenre kaphatóak. Bőröndjeiket telerakják menő dogokkal, azonban van... több»

0