2019.09.09 20:31 Mayolika
0

Ranveer Singh mindig vonzódott a különc, vicces és egyben feloldozásra kész szerepekhez. Ebben a filmben tobzódhatott Simmba zsaru megszemélyesítésében. Pofátlanul, erkölcstelenül törtet a gazdagság felé, nem szégyelli, úgy érzi, hogy hányatott gyerekkora mindenre felhatalmazza. Ráadásul a behízelgő, jópofa stílusa még az ellenfeleit is lekenyerezi, főleg az ellenfeleinek a nőnemű családtagjait. Persze van olyan határ, amit nem lép át, de ő ezt még nem tudja. Az idős gazdálkodó földjének kikényszerítésénél már rezeg a léc, de a sok pénz ígérete még legyűri a feltörő ellenérzéseket.

De a szegény gyerekek tanítónője más eset. A kedves, önfeláldozó nő saját egykori tanárára emlékezteti, aki lehetővé tette, hogy kitörjön a gettóból. Mint a színdarabokban a falon lógó puska esetében, most is lehet tudni, hogy a tanárnővel történni fog valami. És történik is. Simmba számára elérkezik a válaszút, hogy végleg elmerül a bűnözőkkel teli mocsárban, vagy visszafordul a tisztesség felé. Innen a könnyed hangvételű film átvált komoly társadalmi problémákat feszegető akciófilmmé, és ez nem tesz rosszat neki.

Ranveer abszolút főszereplő, egy személyben viszi a vállán a filmet, és el is bírja. Brillírozik a korrupt zsaru szerepében, és akcióhősnek is tökéletes. Romantika is van persze, de teljesen feleslegesen. Sara Ali Khan –Bollywood két állócsillagának a leánya – a Bollywoodot teljesen behálózó nepotizmus tökéletes példája. Sem nem tehetséges, sem nem szép, nincs kisugárzása, nincs varázsa. Minimális kémia sincs közte és Ranveer között, mégis szuperprodukcióban kapott főszerepet. Szerencsére sok jelentősége nincs a szerepének. Viszont a film utolsó perceiben megjelenő két szupersztár alaposan odatesz a film végének. Jó szórakozás végignézni.

0