2019.09.30 00:50 MMcFly2015 Olvasottság: 190x
0

A Jack és Jill ejtette seb újra felszakadt...

Nem tudom, miért kezdtem el. Nem tudom, miért fejeztem be. Nem tudom, miért gondoltam, hogy ez jó film lehet az előzetes alapján. Gondoltam, egy laza esti vígjátéknak, vagy egy bűnös élvezetnek jó lesz, hisz (ciki, de) annak idején a Norbit c. förtelmen is elszórakoztam, sőt mai napig idézgetek belőle családon belül.

Marlon Wayans nagyot akart markolni az őrültségből, de szavakba nem tudom önteni, mennyire mellé ment ez a film. Egy mosoly nem sok, annyit nem ejtettem ezen a vígjátékon, és komolyan mondom, a kínos kifejezés sem tudja összefoglalni azt, amit a film megtekintése közben éreztem. A történet egyszerűsége a maga kliséivel együtt még tudna is működni, ha a hat karakteréből nem lenne öt fő olyan irritálóan debil, hogy a szórakoztatás legalsó szintjét sem tudja megütni.

A Jack és Jill ejtette seb újra felszakadt...

Marlon Wayans-nak mindig volt egy túlerőltetett – fogalmazzuk úgy – ripacskodása a filmjeiben, de ezt itt megsokszorozza... Számomra élvezhetetlen volt. Túlságosan erőltetett, túl idétlen és ami a legszomorúbb, cseppet sem tud vicces lenni. Nálam ez nem humor, ez kínszenvedés.

Adam Sandler filmjei nálam abszolút a nézhető kategóriákba tartoznak, de a Jack és Jill tudott olyan színvonalat mutatni, aminél úgy érzem, nincs lejjebb. Ehhez a mai napig tartom magam, de a Hatos ikreknek hála nincs egyedül. Eddie Murphy már leégette magát a Bölcsek kövérével és a Norbittal. Miért kell ezt a vonalat 2019-ben is tovább húzni? Kritikán aluli. Minősíthetetlen.

A Netflix kínálatából talán a legrosszabb alkotás, amibe beleszaladtam. Kerüljétek el! (Én szóltam..)

42 Hatos ikrek  (2019)

vígjáték

A jövendőbeli apuka, Alan legnagyobb meglepetésére kiderül, hogy hatos ikrei lesznek (akiket a filmben Marlon Wayans alakít). Miután újra kapcsolatba lép bátyjával, az újra... több»

0