2020.12.12 07:19 helfannn Olvasottság: 127x
1

Semmi értelme megnézni...

Az előzőhöz és a többi ehhez hasonló meséhez képest ez egy semmi volt. A poénokat hiányoltam sokat, a zenék sem a régiek, ezt még a fiatal korosztály sem fogja élvezni. Jó lenne kihagyni, legalább az előzetes figyelemfelkeltő volt (valamennyire), de annak se tudtam nagyon örülni sajnos. Nem ez a leggyengébb animáció, de nagyon unalmas, minden megszokott benne.

A készítők rosszul gondolták, hogy ebből kell egy következő rész, mert nézd, mi lett ebből a következő részből! Tulajdonképpen egy nagy semmi. Alig kötött le ez a film, csak másodpercekig tudtam élvezni. Az első sem egy nagy durranás, de ez? Már az előzetes alapján lehet látni, hogy ez egy kisgyereknek se fog tetszeni. Én kb. elaludtam rajta. Ez elméletileg egy vígjáték, de én csak egyetlen egyszer mosolyogtam egy kicsit ezen a túltolt dolgon.

Semmi értelme megnézni...

Ez a film arra készült, hogy az ember megőrüljön, komolyan mondom. Vidám volt, de alig volt benne izgalom. Én nem veszem komolyan ezt a filmet, de szerintem nem is kell, szerintem túl egyszerű. Tudtam, hogy nem lesz valami erős, de legalább számítottam a film kezdete előtt arra, hogy legalább egy párszor fogok tudni nevetni, de nem ez történt...

A karakterek elég bénák, Pipacson kívül. A készítőknek muszáj csinálniuk egy következő részt, hogy egy picit javítsanak a Trollok taktikáján, ez szerintem 1-2-3 év múlva már nem lesz annyira felkapott, sőt, egyáltalán nem. A forgatókönyv nem érdekel. A hajuk égnek áll. Mi a jó ebben? Nem ajánlom ezt a filmet, teljesen időpocsékolás mindenki számára sajnos.

animáció | családi | fantasy | kaland | musical | vígjáték

Trollváros utcái vidámságtól hangosak, azonban minden megváltozik, amikor Ágas és Pipacs hercegnő döbbenetes felfedezésre jut: nem az övék egy egyedül troll világ!... több»

1