2020.12.13 16:19 helfannn Olvasottság: 656x
3

Rosszabb, mint a borzalmas Annabelle

Egy egész könnyen kihagyható mozifilm, melyet horror helyett vígjátéknak éreztem. Nem fog kitartani ez a film, hamar nem fog rá emlékezni senki. Slender Man bénára van megcsinálva, nem élveztem ezt a filmet, egyáltalán nem. Unalmas, hiányzik belőle sok minden. Még egyszer se érdemes megnézni. Nem lehet róla sokat elmondani, mármint csak rossz megjegyzéseket lehet mondani erről a filmről sajnos. Volt már ennél jobb, az fix. Nem jók a színészek, konkrétan nagyon könnyen el lehet aludni ezen a film, de tényleg.

Nem vagyok se túl szigorú, se túl engedékeny, sajnos ez az igazság. 26%-ra tudom értékelni ezt a filmet, a hibákat is beleszámítva. Szerintem jó volt maga az ötlet, hogy feldolgozzák a Slender Mant, de a többi nem túl látványos ezzel a filmmel kapcsolatban. Fejthető volt minden, borzalmas, egy csillagnál tovább nem megy ez a film.

Rosszabb, mint a borzalmas Annabelle

Most nem az a baj, hogy nem bírják az idegeim a horrort (elméletileg ez is horror volt, csak annyira nem látszott annak), vagy nem szeretem a horrort, nagyon is értek a horrorfilmekhez. Megmondom én, hogy milyen horror jó, milyen horrort érdemes megnézni. Ezt a filmet például időpocsékolás megnézni, majdnem minden szempontból. Ugye azért teszem oda a majdnemet, mert alapból az ötlet elmegy, de a többi, nos... pazarlás. A forgatókönyvről nincs mit mondani szerintem, onnan áttérnék.

Nem kötött le, tényleg nagyon szívesen kimentem volna a teremből holt lazán, de mégsem tettem. Mégpedig azért nem, mert komolyan kíváncsi voltam az új Slender Manre. Nagyon vártam az új Slender Mant, azt bevalllom, de hihetetlenül csalódottan jöttem ki végül a teremből. Most kimondom: ez elszégyelli magát a borzalmas és nézhetetlen Annabelle mellett. Pedig még az Annabelle sem volt valami hatalmas durranás, dehogyis. De ez még annál is gyengébbre sikeredett.De azért ne legyünk nagyon-nagyon szigorúak a Slender Mannel, ezért azt mondom, hogy nem sokkal gyengébb, mint a nézhetetlen Annabelle. Legalább az Annabelle félelmetes volt, de én még nem is vágtam ijedt arcot ennek a filmnek a láttán. Gyenge film, ezt kell, hogy mondjam.

horror | misztikus | thriller

Eltűnt egy gyerek? Kétségbeesett szülők fésülik át az erdőt? Kiskorúak követnek el megmagyarázhatatlan gyilkosságokat? A felelős mindig ugyanaz: egy több mint két méter... több»

3