2022.09.11 19:37 Ddd Olvasottság: 101x
0

Új kezdet

Annó az első részt kedveltem, de elájulva nem voltam tőle. A kosármecs lehetett volna hosszabb, és lehetett volna egy kevésbé. De a hibái ellenére egy kifejezetten szórakoztató darabnak tartom. A második résznek vegyes érzelmekkel álltam neki, és ugyanaz az lett a végredmény mint az első fejezetnél: szórakoztató, de semmi extra. Na de, nézzük mik az erősségei! Pl. a filmzene szerintem nagyon erős volt és nagyon stílusos!És az is tetszett a film soundtrackjével kapcsolatban, hogy brutál odaillett, tudták, mikor kell és mikor nem.Ami még erős volt, az az, hogy nagyon látványos lett.

Ez a 3D-és világ nagyon odaillett a filmhez, rengeteget dobott a film látványvilágán.Ami még jó volt, az hogy néha tényleg meg tudott nevetetni. Én főleg Tapsi Hapsi beszólásain és poénjain hahotáztam a legjobban. Ami a színészi alakításokat illeti..hát ezekről nem annyira akarol beszélni, csal LeBron James-ről (aki ugye köztudott, hogy nem színész) ejtenék pár szót. Ahhoz képest, hogy borzalmasan gyengének hisszük, ha Lebron-t a színészettel akarjuk kapcsolni, de ahhoz képest nem nyújtott olyan rendkívüli borzalmasan alakítást, ahogy azt várni lehetett.

Új kezdet

A pozitívumokkal ennyi. A negatívumok.Ami apszolút nem tetszett, hogy szerintem nagyon elnyújtott lett. Kb. 1 órát kell várni (egy kicsit talán többet is) mire elhangzik a kezdő sípszó és a kosármeccs elindul. Ami még nekem nem tetszett, az, hogy oké, hogy a film 3D látványvilága zseniális, de a Looney Tunes karakterek számomra így egy kicsit idétlenül néztek ki. Ami a gonosz csapatot, azaz a Goon Squadot illeti, szetintem azok rendkívül kidolgozatlan karakterek voltak. Arról meg nem is beszélve, hogy a kosármeccs előtt, még legalább egyszer sem kerülnek a vászonra, sőt!

Még nem is említik meg őket! A következő megjegyzésem a filmről úgymond a pozitív és a negatív között lesz. Az tök jópofa és ötletes ötlet lenne, hogy a Lebron-fia kapcsolat, de a filmben vannak olyan jelenetek, olyan nyálas beszélgetések közöttük, hogy az elképesztően sokat ront az összképen. Ami még számomra egy hatalmas nagy hiba, hogy a szinkron egy nagy kupac kaki. Lebron szinkronhangja mintha egy 50 éves férfi lenne, annyira kellemetlen. Olyan érzése támad az embernek, mintha ez nem is Lebron szinkronhangja lenne...szóval ez nagyon rossz volt, az egyik ha nem a legnagyobb hibája a filmnek. Amiért még szerintem egy pluszpont jár a filmek, az az első résszel összehasonlítva, jól lett felépítve.

Mindkettőjüknel hasonló a kimenetele, de a második rész is ebben tök korrekt.Szóval, remekül összerakott!A főgonosz, azaz Al G Rythm sem lett egy kidolgozott karakter, de nem igazán tudok haragudni emiatt, mert nem okozott akkora csalódást.Szóval összegezve a Space Jam 2:

A Space Jam 2:Új kezdet egy kellemes, jó hangulatú, nosztalkihus darab, de semmi újdonságot nem mutatott, főleg sztori tekintetében nem."megmenti a Looney Tunest egy kosármeccsel" blablabla..A poénok néhol működnek, másutt viszont roppant közönségesek.Viszont a látvány, a zenék és a LeBron James viszonylag elfogadható színészi alakítása miatt szerintem bőven megérdemel négy csillagot.Ez így van helyén.

animáció | családi | fantasy | kaland | sci-fi | sportfilm | vígjáték

Tapsi Hapsi és a Bolondos Dallamok karaktereinek segítségével az NBA szupersztárjának, LeBron Jamesnek meg kell mentenie eltűnt fiát, Bronnyt (Wright). Elképesztő kalandja... több»

0