2023.10.17 15:02 Crystaldeer Olvasottság: <100x
0

Miért kellett megcserélni a karaktereket?

Nem lett volna rossz ez a film, ha nem láttam volna az első részét. Legalábbis a film még egy korábbi a Vissza a mamahotelbe című film folytatásaként készült. Csakhogy nem tudom, mi történt. Most vagy Alexandra Lamy nem vállalta ezt a filmet, vagy szimplán így látták jónak, de ebben megcserélték a korábbi két főszereplőt – Stefanie-t és Carole-t, azaz a korábbi Stefanie játszotta Carole-t, és Stefanie karaktere mondhatni, ki lett írva, mert nem jelent meg a filmben.

De mivel az őt alakító színész jelent meg, nekem folyamatosan Stefanie jutott eszembe. Első percekben nem is értettem, azt hittem, Stefanie jött össze Carol férjével az előző rész után. Ezzel a cserével teljesen élvezhetetlen lett számomra az egész. Ráadásul sokszor rosszul is utaltak a szereplőkre, mert Stefanie volt a legkisebb, mégis most idősebb testvér lett belőle.

Miért kellett megcserélni a karaktereket?

Illetve többször elhangzott olyan kijelentés, hogy Carol tisztára olyan makacs, mint az apja. De a filmben Jean volt makacs, aki nem apja volt, csupán az anyja szerelme. Az apjuk meg már rég meghalt. Tudom, ezek lehet, lényegtelen dolgok, de engem zavart. Szerintem hülyeség volt ez így, bár megértem, hogy a korábbi Carol kiesése miatt, nem akarták Alaint is kiírni. Még úgy is jobb lett volna, ha keresnek rá más szereplőt. Összességében ezért én csak 3-ast adok a filmre, mert igazából nézhető is meg vicces jelenetek is vannak benne. Kár, hogy így elrontották. Aki úgy nézi meg, hogy nem látta még az előző részt, annak viszont teljesen más élményt fog nyújtani, mondhatni egy könnyed francia vígjátékot.

vígjáték

Egy lakásfelújítás miatt Jacqueline házassága a válás felé sodródik, ám egyúttal családját is sikerül jobban megismernie. több»

0