2024.04.01 22:15 Ahoj poplacsek Olvasottság: 216x
1

5/10 Átlagos Marvel

A film úgy került a látókörömbe, hogy a gyerekekkel moziba akartunk menni, és semmi normálisat nem játszottak a nekünk megfelelő időben, csak ezt meg másik 2-3 vackot. Végül valamelyik másik mellett döntöttünk, de a feleségem kedvéért leszedtem ezt is most, hogy fenn van a torrent.

Amikor leszedtem, lecsekkoltam az IMDb értékelését, el se akartam hinni, amit láttam: 3,8, figyelemreméltóan gagyi filmre számíthatunk. Úgyhogy bekötöttük a biztonsági öveinket, magunkhoz vettünk némi sós mogyorót, és belevágtunk a kalandba.

5/10 Átlagos Marvel

Nos be kell vallanom, hogy az elmúlt 7-8 évben nem néztünk Marvel-filmeket, amióta a gyerekeink kinőttek a műfajból, úgyhogy nem tudom, mostanában mi a nívó, de 7-8 éve még pont ennyit tudtak a már akkoriban is szanaszét ágazó Marvelségek. Ez se rosszabb azoknál, amikre emlékszem, a legutóbbiban, amit láttam talán Willem Dafoe röpködött röhejes jelmezben valami szörfdeszkán a Times Square-en, vagy legalábbis valami újorki belvárosban, meg valami homokember pergett ide-oda. Hát bocs, annyit ez is tud. Itt is van idegesítően túlspilázott, zajos villódzó finálé, és ez is pont olyan felesleges, mint a korábbiak, amiket láttam. De nem rosszabb, és nem jobb. Nem húzom le, mert én ebből már kiöregedtem, de a gyerekeknek kellenek ilyen csimbumm varázsos mesék, legyen a kedvükért 5/10, azt kész.

Ja, lesz még folytatás, afelől nem hagytak kétséget a végén, de azt már azért nem nézem meg, mazochista nem vagyok, annyira meg azért nincs iskolás lány fétisem (ez ilyen girl poweres film, a szürkeárnyalatos Dakota Johnson van benne három iskolásnak öltöztetett lánnyal, akikből Sydney Sweeney-t ismertem fel, ő nagyon divatba jött manapság, bár figyelnie kellene, mikben szerepel). Ja igen, így a végére meg is fejtettem, hogy miért lehet lehúzva, biztos beindult a feminizmus-alert a nézők egy részénél.

Akkor nézd meg elsősorban, ha 25 évnél fiatalabb vagy, és valami popcornmozira vágysz, semmi bonyolultra.

58 Madame Web  (2024)

akció | kaland | sci-fi

Ismerd meg egy hősnő születését Cassandra Webb (Dakota Johnson alakítja) személyében, aki mentősként valóban egy hétköznapi hős, és aki New York nyüzsgő utcáin igyekszik... több»

1