Film tartalmak

NA Wild Cards  (2024)

Egy temperamentumos szélhámos nő és egy lefokozott, a szabályok szerint eljáró nyomozó lehetőséget kapnak arra, hogy megváltsák magukat. A csapda? Meg... több»
A komikusok világa összegyűlik, hogy megünnepelje és beszóljon Kevin Hartnak, aki átveszi az amerikai humorért járó Mark Twain-díjat. ... több»
Vilgefotz, a gonosz varázsló Yennefer nyomában jár, miközben igyekszik bujkálni. Geralt elsődleges küldetése Ciri megmentése, azonban a mágus is szere... több»
Ez a végső leszámolás. A „Baki Hanma” és a „Kengan Ashura” legkeményebb harcosai csapnak össze ebben a példátlan, kemény harcművészeti crossoverben. ... több»
Miközben a Pierpoint a jövőbe tekint, és az erkölcsileg helyes befektetéseket részesítik előnyben, Yasmin (Marisa Abela), Robert (Harry Lawtey) és Eri... több»
Shoresy és a Sudbury Blueberry Bulldogs részt vesz egy nemzetközi bajnokságon, ahol olyan csapatokkal kell megmérkőznie, mint a Charlottetown Reds, a ... több»

60 Swoon  (2019)

Szenzációs történet tiltott szerelemről, két család rivalizálásáról és két vidámpark háborújáról. Egy varázslatos történet, amely a Gröna Lund, egy va... több»
Amikor egy nagymama beleszeret egy kétes szándékú, pimasz udvarlóba, a családja titkos tervet eszel ki, hogy megvédje az életét és az örökségüket. ... több»
A dokumentumfilm a countryzene definícióját vizsgálja Beyoncé hatásával, miközben a fekete művészek Nashville-ben továbbra is az elismerésért küzdenek... több»
Lene házasságából már régen eltűnt a szikra, és amikor hirtelen elveszíti állását egy tekintélyes reklámügynökségnél, elhagyottnak és megalázottnak ér... több»