Film tartalmak

Ebben halloweeni showműsorban a versenyzőknek kulcsokat kell szerezniük amelyek segítségével a nyereményüket rejtő ládákatn nyithatják ki. Mindez pers... több»
Park Sun Woo műsorvezető előtt élete hat utolsó hónapja áll, így utolsó céljaként egy húsz évvel ezelőtt eset megbosszulását tűzte ki, amely kihatássa... több»
Fitzpatrick Referrals a legnagyobb és legjobb állatkórház a világon, amelyet a karizmatikus sebész, Noel Fitzpatrick vezet közel százfős csapatával. ... több»
Emberek különböző, zavarbaejtő egészségügyi problémákkal vonulnak fel ebben a dokumentum stílusú showban. Az orvosuk pedig igyekszik a legjobb gyógymó... több»
Danny Dyer, az angol színész útrakel az alvilágba, hogy megkeresse annak leghírhedtebb és legelvetemültebb embereit. Hála példátlan hozzáállásának, Dy... több»
Bai Qingxiong (Chen Hanwei) a veterán rendőrtiszt létrehoz egy ügynökséget a Hideg Akták Nyomában-t, amelynek célja, hogy megoldja az eltemetett ügyek... több»
Ebben a kisfilmben Akkoval találkozhatunk, a híres Luna Nova Varázslóiskola új diákjával, akit a mágia már gyerekkora óta érdekel. Az élet a varázslás... több»
Na Bong Sun egy étteremben dolgozik, amely  Kang Sun Woo mesterszakács tulajdonában áll. Sun nagyon szétszórt és visszahúzódó.. Egy nap megszállja őt ... több»
A sorozat olyan utazók élményeit tárja elénk, akik valamilyen szerencsétlenséget éltek át útjaik során. Megnézhetjük, mi történik akkor, ha életünk ki... több»

77 Miami Swat  (2009)

A sorozat egy amerikai elit osztag veszélyes munkáját és bűn elleni harcát követi nyomon.  ... több»