Film tartalmak

Philipp felfedezi Diana ujján Ysabeau gyűrűjét. Rájön, hogy el kell fogadja Dianát és, hogy valószínűleg ő az a nagy boszorkány, akit az ősi jóslat mo... több»
Hosszú és fárasztó út után, Diana és Matthew megérkezik Franciaországba, Matthew apjához Philippe-hez, aki nem túl kedvesen fogadta őket, és sikerült ... több»
Oxfordban újabb rejtélyes áldozatot találnak. Gerber utasítására Domenico tovább nyomoz, mivel az áldozat kivégzése a vérszomjra utal, ami a de Clermo... több»
A jelenben, Oxfordban Domenico érdekes gyilkosság után nyomoz. Eközben 1590-ben Londonban Diana tovább gyakorol, és már három kötést tud csinálni, de ... több»
Diana továbbra is mentort keres, végül Szofi leszármazottja segít neki. Matthew nehezen áll át a régi életére. ... több»
Dianának és Matthew-nak sikerült az időugrás. Így 1590-ben és Londonban találták magukat, ahol keresniük kell egy nagy hatalmú boszorkányt, aki segít ... több»
Juliette megsebesíti halálosan Matthew-t, így Diana nagy áldozatot hoz, hogy megmentse az életét. Diana megtudja, hogy az apja idővándor volt, így ő i... több»
Diana megtudja, hogy miért volt megigézve gyerekkorában, és hogy miért tették ezt a szülei vele. Próbálja Sarah segítségével felébreszteni varázserejé... több»
Satu és Gerbert rabolta el Dianát. Satu megkínozta Dianát, mert meg akarta tudni, hogy milyen titkot rejteget. Matthew a kimentésére siet. ... több»
Matthew visszamegy Oxfordba, hogy utánajárjon, hogy ki tört be a laborjába. Eközben a birtokon Matthew anyja, Ysabeau mesél a fia életéről, viselkedés... több»