Életrajzok

A Danheim egy skandináv folk/viking ihletésű projekt a koppenhágai producertől, Reidar Schæfer Olsentől, aki 10 éves tapasztalattal rendelkezik az ele... több»
Einar Selvik norvég zeneszerző, viking kúlturális énekes és zenész.Társelőadója az „Ivar Bjornson & Einar Selvik”-nek, fő zenésze és alapítója a norvé... több»
Az Afrobeat és a nyugat-afrikai kúlturális zeneművészet nagy alakja, Baaba Maal 1953-ban látta meg a napvilágot Szenegálban, egy Podor nevű halászfalu... több»
szül. 1984. 09. 01. (39 éves)
A lendületes, gyakran játékos filmes és televíziós zenekari zenéjéről ismert Ludwig Göransson Oscar-díjas svéd zeneszerző Los Angelesben. Grammy-díjas... több»
Kôchiki Satô (Satō Kōchiki) (Szató Kócsiki) egy – híresnek nem igazán nevezhető – japán rendező. Neve (佐藤幸基) lefordítva a szép magyar nyelvre annyit t... több»
szül. 1964. 11. 16. (59 éves)
Szatmári Péter egy magyar operatőr. Fontosabb életrajzi adatai: Szül.: 1964. november 16-án, Budapesten, Pest vármegyében, Magyarországon, „”Szatmári... több»
Petróczy András egy magyar operatőr. Számtalan film stáblistáján található meg az ő neve. (A számtalan annyit jelent: kilenc.) Ezek a filmek pedig it... több»
szül. 1939. 03. 01. (85 éves)
Aldobolyi Nagy György zenei vezető/szerkesztő/zongorás kísérő, író, zeneszerző, zenei szaktanácsadó, szakértő, dalszövegszerző munkatárs és rendező. ... több»
Szone Csúszei 1937. október 1-jén született a japán Gunma tartományban. Születési neve: Szone Jositada. Író és rendező volt, legfőképpen az olyan film... több»
szül. 1989. 01. 01. (35 éves)
Joey Batey angol színész, zenész, énekes és dalszerző. A Cambridge-i Egyetemen modern és középkori nyelveket tanult, majd a Royal Shakespeare Company ... több»