Szinte felfoghatatlan, de Paul Walker már tíz éve nincs köztünk.

A színész a Halálos iramban 7 forgatásának idején vesztette életét 2013. november 30-án egy tragikus autóbalesetben. “Paul nem volt tudatában annak, hogy milyen hatást gyakorolt a körülötte lévőkre” - nyilatkozta a színész testvére, Cody Walker, a People magazin legfrissebb számában.

Cody és testvére, Caleb helyettesítették végül Pault a Halálos iramban 7 forgatásának fennmaradó részében, a színész arcát végül digitálisan retusálták a film utómunkálatai során.

“Paul tetoválását kellett viselnünk, a Meadow nevének valódi tetoválásának másolatát, amelyet Paul a csuklóján viselt. Minden alkalommal, amikor lenéztél, ez emlékeztetett Paulra. Nehéz volt. De bizonyos értelemben gyógyító is volt” - mondta Cody.

Cody az interjú során azt is elmondta, mit szeretne mondani testvérének, ha ma is élne: “Hihetetlen, hogy már majdnem 10 év telt el, mert nem is érzem annak. Bárcsak elmondhatnám, mennyire hiányzol, és mekkora hatással voltál nemcsak a családtagjaid, hanem az emberek életére szerte a világon. Idén a harmadik gyermekemet Paul Barrett Walkernek neveztük el. Csak tartottuk a kezünkben, néztük és gondolkodtunk rajta. Úgy éreztem, hogy így kell tisztelegni előtted és a családi név előtt.”

Cody azt is elmondta, hogy a mai napig találkozik rajongókkal a világ minden táján, akik elmondják neki, mekkora hatást is gyakorolt testvére az ő életükre.

akció | kaland | thriller

Miután végeztek Owen Shaw-val és bandájával, Dominic (Vin Diesel), Brian (Paul Walker) és a csapat visszatérhetnek az Egyesült Államokba, hogy ismét normális életet éljenek,... több»