15 év után az Amerika kapitány 4-gyel tér vissza a Marvelhez A Gyűrűk Ura színésznője

Mint ismert, a negyedik fázis legvégén az eredeti Amerika kapitány visszavonult és pajzsával együtt a szerepét is átadta a Sólyomnak. Így már vele készül el a jövő tavasszal mozikba kerülő Amerika Kapitány: Szép új világ. Amelyhez sorra jelentik be az újabb és újabb érdekes szereplőket.

Sólymot továbbra is Anthony Mackie fogja játszani, de mellette több olyan szereplő is felbukkanhat, akik eddig nem vagy csak nagyon régen szerepeltek valamely Marvel-moziban. Ilyen például Thaddeus „Thunderbolt” Ross is, akit annak idején William Hurt alakított, de az ő sajnálatos halála miatt most Harrison Ford ölti majd magára a karaktert. Thunderbolttal még 2008-ban találkozhattunk A hihetetlen Hulkban, amit a rajongók a többi önálló Hulk-mozival együtt igyekeznek inkább elfelejteni és még véletlenül sem egy napon említeni az MCU-filmekkel.

Akkor Bruce Bannert még Edward Norton alakította, a szerelmét, Betty Rosst (Thunderbolt lányát) pedig Liv Tyler. A legfrissebb hírek szerint ő is visszatér az Amerika kapitány 4-ben. Az egyelőre nem világos, hogy mekkora szerepet kaphat, de abban már biztosak lehetünk, hogy találkozni fogunk vele.

Az Amerika kapitány 4 a tervek szerint 2024 májusában kerülhet a mozikba.