Megőrült a közönség Ryan Goslingért

Ryan Gosling személyes jelenlétével növelte a tétet A kaszkadőr című filmjét beharangozó műsoron, ahol ugyan nem hajtott végre mutatványokat, de megjelenése önmagában is nagy örömet okozott a közönségnek.

A filmet, melyet mindenki az év egyik legszórakoztatóbb alkotásának tart, Steven Spielberg-től a kritikusokig, a Universal Studios hollywoodi helyszínén mutatták be, ahol egy kaszkadőr show keretében Gosling váratlanul megjelent, hogy üdvözölje a jelenlévőket. Azt talán mondani sem kell, hogy a közönség üdvrivalgásban tört ki.

A film a 1981 és 1986 között futott The Fall Guy című tévésorozaton alapul, melyben Lee Majors egy kaszkadőrt alakított, aki fejvadászként dolgozik a filmforgatások közötti szünetekben. Gosling játssza Colt Seavers új inkarnációját, aki egy rejtélyes emberrablási ügyet próbál megoldani, miközben rendezi szeretné a kapcsolatát egykori szerelmével, az Emily Blunt által alakított rendezővel. 

A film rendezője, David Leitch, aki maga is kaszkadőrként kezdte pályafutását és olyan filmeket rendezett, mint a John Wick és A gyilkos járat, azzal a céllal készítette el A kaszkadőrt, hogy felhívja a figyelmet a kaszkadőrök munkájának elismerésére, illetve kezdeményezte, hogy az Oscaron is versenybe szállhassanak.

A film már látható a magyarországi mozikban.

akció | dráma | vígjáték

Colt Seavers (Ryan Gosling) egy kaszkadőr a balesete után új esélyt kap, amikor visszahívják egy filmes projekthez. Itt találkozik egy korábbi munkatársával (Aaron Taylor-Johnson),... több»