46 éves korában meghalt az S Club 7 egyik énekese, Paul Cattermole

A Spice Girls menedzsere, Simon Fuller által alapított S Club 7 zenekar bejelentette, hogy a formáció egyik eredeti tagja, Paul Cattermole 46 éves korában elhunyt. 

A zenekar tagjai megrendülésüket és mély szomorúságukat fejezték ki testvérük elvesztése miatt, és azt írták, hogy hálásak a közös emlékekért. 

"Őszintén megrendültünk testvérünk, Paul halála miatt" - írta a zenekar a közösségi médiában közzétett közleményében. "Nincsenek szavak, amelyek leírhatnák a mély szomorúságot és veszteséget, amit mindannyian érzünk. Annyira szerencsések voltunk, hogy az életünk része volt, és hálásak vagyunk a csodálatos emlékekért" - írták.

Cattermole-t holtan találták meg dorseti otthonában, és a hatóságok megerősítették, hogy nem történt idegenkezűség. Halálának okát nem hozták nyilvánosságra. 

Az S Club 7 1999-ben vált ismertté, miután feltűntek a BBC One Miami 7 című sorozatában. A csapat nemrég jelentette be, hogy októberben újra összeállnak egy 25 éves jubileumi turnéra. Dalaik, például az S Club Party vagy a Don’t Stop Movin’ olyan sorozatokban és filmekben csendültek fel, mint az Ipar vagy az Egy nap.