Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
86
Filmadatlap
 
26
Szereplők
45
Vélemények
10
Képek
1
Videók
Egy nap
Anne Hathaway
 
Puncs   2019. 12. 01.

legújabb vélemény

Egy életszerűen romantikus dráma

A romantikus filmek gyakran giccsesek, és sokszor túl sok rajtuk a cukormáz, de ez a film ékes példája annak, hogy lehet jó romantikus drámát csinálni a szokásos bevett sémák és klisék nélkül is. Egyúttal azt is bebizonyítja, hogy egy könyvfeldolgozásból is születhet remek film. Maga a cselekmény több mint húsz évet ölel fel. A két főszereplő, Emma és Dexter életébe kapunk bepillantást minden év július 15-én, akik a diplomaosztójuk utáni éjjelen ismerték meg egymást. Habár a vak is látja, hogy ezt a két embert az isten is egymásnak teremtette, az élet és az évek mégis elsodorják őket egymástól. A film főszereplői egymás totális ellentétei. Anna Hathaway Emma szerepében egy naiv, visszahúzó l... több»

 
hszpp   2017. 02. 02.

Számomra ez az igazi romantikus film. nem nyáladzás,nem csak boldogság,tűzön,vizen át kitartva,megküzdve....s igen,sajnos nem boldog befejezéssel. DE ez így szép és jó. Garantált a pityergés lányoknak:)


 
indingo   2017. 04. 17.

Jim Sturgesst picit kisfiúsnak találtam Annehez képest. A történet tetszett, már azt hitte az ember, hogy tudja mi lesz a vége. Biztos én vagyok gonosz, de úgy örültem, hogy nem lett hepiend.

 
dailyfilmsan   2018. 05. 01.

Nem vagyok odáig a romantikus filmekért de eszt szeretem a borús befejezés ellenére. Kicsit furcsa hogy életük minden gócpontja egy napra esik de ez adja a film pikantériáját. Szerethetők a karakterek. Bár Emma (Anne Hathaway) a humor istennőjének van beállítva nekem mégse jött át ez a túláradó humor.

 
Norbi   2018. 07. 09.

Szép film. Romantikus történet, megvan az egésznek a kerete, szépen felépített, jó színészekkel. Nem billen át a nyálas kategóriába ,amit külön kiemelnék mint pozitívumot.

A film összbevétele 59 389 433 dollár volt (imdb.com).

 

A jelenet, mikor Dexter és Emma meztelenül fürdenek az egyetlen, amiben a színészek nem viselnek parókát.

(kázsé)
 

A rendező eredetileg nem akart amerikai színésznőt Emma szerepére, de Anne Hathaway Londonba repült egy találkozó kedvéért, ami érzése szerint nagyon rosszul sikerült, de végül megkapta a szerepet.

(kázsé)
 

Dexter apja megemlíti a Néma szemtanú című filmet, amiben Ken Scott ténylegesen játszott.

(kázsé)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.