Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
87%

Egy nap (2011)

One Day
Filmadatlap
 
25
Szereplők
45
Vélemények
10
Képek
1
Videók
 
Puncs   2019. 12. 01.

legújabb vélemény

0
Egy életszerűen romantikus dráma

A romantikus filmek gyakran giccsesek, és sokszor túl sok rajtuk a cukormáz, de ez a film ékes példája annak, hogy lehet jó romantikus drámát csinálni a szokásos bevett sémák és klisék nélkül is. Egyúttal azt is bebizonyítja, hogy egy könyvfeldolgozá... teljes kritika»

 
hszpp   2017. 02. 02.

1

Számomra ez az igazi romantikus film. nem nyáladzás,nem csak boldogság,tűzön,vizen át kitartva,megküzdve....s igen,sajnos nem boldog befejezéssel. DE ez így szép és jó. Garantált a pityergés lányoknak:)

1

 
indingo   2017. 04. 17.

0

Jim Sturgesst picit kisfiúsnak találtam Annehez képest. A történet tetszett, már azt hitte az ember, hogy tudja mi lesz a vége. Biztos én vagyok gonosz, de úgy örültem, hogy nem lett hepiend.

 
dailyfilmsan   2018. 05. 01.

0

Nem vagyok odáig a romantikus filmekért de eszt szeretem a borús befejezés ellenére. Kicsit furcsa hogy életük minden gócpontja egy napra esik de ez adja a film pikantériáját. Szerethetők a karakterek. Bár Emma (Anne Hathaway) a humor istennőjének van beállítva nekem mégse jött át ez a túláradó humor.

 
Norbi   2018. 07. 09.

1

Szép film. Romantikus történet, megvan az egésznek a kerete, szépen felépített, jó színészekkel. Nem billen át a nyálas kategóriába ,amit külön kiemelnék mint pozitívumot.

 
MP170506   2016. 02. 17.

0

Egyik kedvenc romantikus filmem! Nem csöpög, de mégis tele van érzelemmel! Nagyon jó a humora, megható és tanulságos története. A vége nagyon drámaira sikerült!

 
Edii   2015. 04. 23.

0

Ez egy annyira aranyos film volt két annyira szimpatikus szereplővel hogy nem lehetett nem szeretni!Romantikus film, de nem csöpög.Végig érdekes tudott maradni,ami nagyban köszönhető a két színész alakításának és összeillő párosának. A vége drámai, de így lett kerek...

Galéria (10)

Anne Hathaway

Videók (1)

A film összbevétele 59 389 433 dollár volt (imdb.com).

 

A jelenet, mikor Dexter és Emma meztelenül fürdenek az egyetlen, amiben a színészek nem viselnek parókát.

(kázsé)
 

A rendező eredetileg nem akart amerikai színésznőt Emma szerepére, de Anne Hathaway Londonba repült egy találkozó kedvéért, ami érzése szerint nagyon rosszul sikerült, de végül megkapta a szerepet.

(kázsé)
 

Dexter apja megemlíti a Néma szemtanú című filmet, amiben Ken Scott ténylegesen játszott.

(kázsé)
 

A nyaralás jelenet forgatása közben esett az eső, ezért a színészek egy nagy ponyva alatt játszanak.

(kázsé)
 

Romola Garai jeleneteit akkor forgatták, amikor szünete volt A bíbor szirom és a fehér c. film forgatása közben.

(kázsé)