Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
86
Filmadatlap
 
26
Szereplők
44
Vélemények
10
Képek
1
Videók
Egy nap
 
hszpp   2017. 02. 02.

Számomra ez az igazi romantikus film. nem nyáladzás,nem csak boldogság,tűzön,vizen át kitartva,megküzdve....s igen,sajnos nem boldog befejezéssel. DE ez így szép és jó. Garantált a pityergés lányoknak:)

 
indingo   2017. 04. 17.

Jim Sturgesst picit kisfiúsnak találtam Annehez képest. A történet tetszett, már azt hitte az ember, hogy tudja mi lesz a vége. Biztos én vagyok gonosz, de úgy örültem, hogy nem lett hepiend.


 
dailyfilmsan   2018. 05. 01.

Nem vagyok odáig a romantikus filmekért de eszt szeretem a borús befejezés ellenére. Kicsit furcsa hogy életük minden gócpontja egy napra esik de ez adja a film pikantériáját. Szerethetők a karakterek. Bár Emma (Anne Hathaway) a humor istennőjének van beállítva nekem mégse jött át ez a túláradó humor.

 
Norbi   2018. 07. 09.

Szép film. Romantikus történet, megvan az egésznek a kerete, szépen felépített, jó színészekkel. Nem billen át a nyálas kategóriába ,amit külön kiemelnék mint pozitívumot.

 
MP170506   2016. 02. 17.

Egyik kedvenc romantikus filmem! Nem csöpög, de mégis tele van érzelemmel! Nagyon jó a humora, megható és tanulságos története. A vége nagyon drámaira sikerült!

Anne Hathaway

A film összbevétele 59 389 433 dollár volt (imdb.com).

 

A jelenet, mikor Dexter és Emma meztelenül fürdenek az egyetlen, amiben a színészek nem viselnek parókát.

(kázsé)
 

A rendező eredetileg nem akart amerikai színésznőt Emma szerepére, de Anne Hathaway Londonba repült egy találkozó kedvéért, ami érzése szerint nagyon rosszul sikerült, de végül megkapta a szerepet.

(kázsé)
 

Dexter apja megemlíti a Néma szemtanú című filmet, amiben Ken Scott ténylegesen játszott.

(kázsé)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.