71 Egy nap  (2024)

2011-ben jelent meg Anne Hathaway egyik legjobb romantikus drámája, az Egy nap, amely egy különleges kapcsolat történetét mesélte el. A Netflix előszeretettel nyúl korábbi sikerfilmekhez, hogy elkészítse azok remake-jét. Most pontosan ezt tette ezzel a filmmel is, méghozzá egy sorozat formájában!

Az Egy nap egy tizennégy részes sorozat, amely kiváló formulája e történet feldolgozásának. A sztori ugyanis Emmáról és Dexterről szól, akik az érettségi napján összejönnek, de kalandjuk csupán egy napig tart. Akkor megfogadják, hogy minden évben ugyanezen a napon újra találkoznak és együtt lesznek. A sorozat egy-egy epizódja egy-egy ilyen alkalmat mesél el, mi pedig mindig egy évvel öregebb és tapasztaltabb Emmát és Dextert láthatunk.

Minden találkozás boldog, de minden búcsú fájdalmas. A két főhős gyökeresen más életpályát jár be, de a közös történetük mindkettejük életére jelentős hatással van. Dexter a szépfiúk gondtalan életét éli, míg Emma pedig komoly menedzser.

A történet két főhősét Ambika Mod és Leo Woodall kelti életre, mindketten karrierjük elején járnak még. Leo Woodallal legutóbb A Fehér Lótuszban és a Citadelben találkozhattunk, míg Ambika Mod az Ez most fájni fog című sorozatban bukkant fel.

Az Egy nap a Netflix egyik legújabb feldolgozása, amelyet február 8-tól streamelhetsz majd a platformon.