Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
72%

Citadel (2023)

Citadel
Filmadatlap
 
39
Szereplők
3
Vélemények
9
Képek
2
Videók

Galéria (9)

Richard Madden
Richard Madden
Priyanka Chopra
Richard Madden
Priyanka Chopra
Richard Madden
Stanley Tucci
Priyanka Chopra
Priyanka Chopra
Stanley Tucci
Richard Madden

Videók (2)

 
Robinson76   2023. 05. 30.

legújabb vélemény

0
Elmaradva a várakozástól

Az Amazon nagyon tudja hype-olni a szériáit, és nagyon tudja szórni a pénzt is… feleslegesen. A dupla részes nyitány még az újdonság erejével hatott, hogy aztán előre haladva a történetben (vagy épp visszaugorva az időben) egyre több klisével tűzdeljék tele az egyre átlagosabbnak ható sorozatot. Az epizódonként mindössze 40 perces játékidő miatt néhol feszesnek és pörgőnek hat, néhol viszont inkább csak ide-oda kapkodónak. Változatosak és látványosak a helyszínek, helyenként pedig jól megkoreografáltak az akciójelenetek, a Citadella azonban valahogy nem akar összeállni. Bár a látványra nem lehet panaszunk, a forgatókönyvre már annál inkább. Van, amikor a rengeteg beleöntött pénz sem emel ki egy szériát a középszerből, és a jó nevű színészek ellenére a főszereplők közötti kémia sem feltétlen működőképes. Viszont, ha valaki nem ül fel a hype-vonatra, és ebből fakadóan nincsenek irreális elvárásai a sorozattal szemben, vagy csak egy jót akar szórakozni, annak akár be is jöhet a Citadella. Mivel van benne potenciál, és elvileg már berendelték a második évadot is, így bizalmam jeléül felfelé kerekítettem, és várom a megelőlegezett csillagszámnak megfelelő folytatást.

 
hp   2023. 05. 05.

0

Nem mondanék végleges ítéletet, mielőtt végignéztem volna a teljes évadot, de annyi már az elején teljesen világos, hogy szép, látványos, de ami a történetet és a párbeszédeket illeti, mindenhol csak sablonok, ezerszer látott cselekményszálak és krim... több»

 
Zsoze   2023. 04. 28.

0

Megértem, ha valaki tovább nézi majd, de nekem ez az első két rész elég volt. Mindenféle kémsztoris klisékkel van teletűzdelve, nem találtam benne semmi eredetit. De kikapcsolódásnak nem utolsó.