Február a Netflixen: A 8 legjobban várt új film és sorozat, melyekről neked sem érdemes lemaradnod

És, máris februárnál járunk!

Lássuk, milyen megjelenéseket lesz érdemes észben tartani az év második hónapjában.

Lesz itt reboot (reméljük, ezúttal jobban sikerül), animációs alkotás, újabb vígjáték Tom Ellisszel, akit annyira megszerettünk Luciferként, folytatódik az egyik legnépszerűbb netflixes showműsor és kapunk egy kissé indokolatlan újrázást is, amit kíváncsian várunk, mivel az eredeti Anne Hathaway-es verzió úgy volt tökéletes, ahogy.

Ha pedig kíváncsi vagy a listában látható műsorokra és van Netflix előfizetésed, elég csak a mafab adatlapon található Netflix ikonra kattintanod ("Hol nézheted" fül alatt) és máris indulhat a lejátszás!

#8

akció | fantasy | kaland | vígjáték

Netflix

A következő élőszereplős feldolgozása a közkedvelt animációs sorozatnak. Aang, az utolsó léghajlító és barátai kalandos utazásra indulnak, aminek célja, hogy Aang megtanulja... több»

Víz. Föld. Tűz. Levegő. A négy nemzet egykor harmóniában élt, és az Avatár, mind a négy elem ura, fenntartotta a békét közöttük. De minden megváltozott, amikor a Tűz Nemzet megtámadta és kiirtotta a Levegő Nomádokat, ami az első lépés volt a tűzhajlítók részéről a világ meghódítása felé. Mivel az Avatár jelenlegi inkarnációja még nem jelent meg, a világ elvesztette a reményt. De mint fény a sötétségben, a remény felcsillan, amikor Aang (Gordon Cormier), egy fiatal légnomád - és fajtájának utolsó tagja - újra felébred, hogy elfoglalja az őt megillető helyet, mint a következő Avatár. Újdonsült barátaival, Sokkával (Ian Ousley) és Katarával (Kiawentiio), testvéreivel és a Déli Víz Törzs tagjaival együtt Aang egy fantasztikus, akciódús küldetésre indul, hogy megmentse a világot és visszavágjon a Tűzúr Ozai (Daniel Dae Kim) félelmetes támadásának. De mivel az elszánt koronaherceg, Zuko (Dallas Liu) elszántan el akarja fogni őket, ez nem lesz könnyű feladat. Szükségük lesz a sok szövetséges és színes karakter segítségére, akikkel útközben találkoznak. Az sorozat a Nickelodeon díjnyertes és kedvelt animációs sorozatának élőszereplős újragondolása.
#7

54 Nem kispályás  (2024)

(2)

romantikus | vígjáték

Netflix

A New York-i sportújságíró, Mack, aki éveket töltött azzal, hogy a legjobb barátjával, Adammel és a csapattal sikeres "játékokat" találjon ki, hogy lányokat szedjenek fel,... több»

A New York-i sportújságíró Mack (Gina Rodriguez) évek óta sikeres "színdarabokat" talál ki legjobb barátjával, Adammel (Damon Wayans Jr.) és csapatukkal. Bár ez számtalan egyéjszakás kalandhoz vezetett az évek során, a játékkönyvük követése szigorú alapszabályokkal jár - ezek közül a legfontosabb: egy darabból nem lehet kapcsolatot építeni. Amikor Mack váratlanul beleszeret legújabb célpontjába, a sármos haditudósítóba, Nickbe (Tom Ellis), teljesen újragondolja a játékot. Ahogy a munka, a szórakozás, a barátság és a románc közötti határok kezdenek elmosódni, Macknek meg kell tanulnia, hogy mi kell ahhoz, hogy az egyszerű pontszerzés helyett a végsőkig játszhasson vagy inkább valósággá formálhassa a játékot.  
#6

dráma | krimi | misztikus | thriller

Netflix

Miután szemtanúja volt egy öngyilkosságnak, egy rendőrtiszt úgy dönt, saját kezébe vesz két mellőzött esetet, melyek bántalmazott nőket érintenek. több»

A 3. évad fő kérdése: Ki az a Doúm? A harmadik testvér után kutatva Verônica az árvaházban nyomoz, ahol Brandão és Matias nevelkedett. Egy kisvárosban találkozik Jerônimóval, a milliomos lótenyésztővel és édesanyjával, Dianával, egy gyönyörű és titokzatos nővel, aki titkokat őriz a hely hátborzongató múltjáról. Amikor azonban a maffia veszélybe sodorja Verô családját, a lánynak versenyt kell futnia az idővel. Mivel nincs kiút, mindent kockára tesz egy veszélyes hajszában, amelyből talán nem kerül ki élve. A Jó reggelt, Verônic utolsó évada február 14-én érkezik.
#5

romantikus | valóságshow

Netflix

Egy társadalmi kísérlet, ahol szingli férfiak és nők keresik a szerelmet, és a személyesen találkozás előtt eljegyzik egymást. A házigazdák: Nick és Vanessa Lachey. több»

Február 14-től kezdődően a Love Is Blind új epizódjai minden szerdán 12, egy órás részen keresztül érkeznek, ahogy a szinglik elindulnak a romantika és az önfelfedezés útján. Azok az egyedülálló emberek, akik azt szeretnék, hogy azért szeressék őket, akik ők maguk, a modern társkeresés kevésbé hagyományos megközelítésére jelentkeztek ebben a showban, és úgy választanak valakit, akivel összeházasodnak anélkül, hogy valaha is találkoztak volna. Az újonnan eljegyzett párok több hét alatt összeköltöznek, megtervezik az esküvőjüket, és kiderül, hogy a fizikai kapcsolatuk megfelel-e a kapszulákban kialakult erős érzelmi köteléknek. Amikor elérkezik az esküvőjük napja, a valóság és a külső tényezők szét fogják őket választani, vagy pedig egyesítik őket azzal a személlyel, akibe vakon beleszerettek? A sorozatban kiderül, hogy számít-e a külső, a faji hovatartozás vagy a kor - vagy hogy a szerelem tényleg vak-e. A sikeres valóságshow-sorozat a hatodik évaddal tér vissza, új szingliket követve az észak-karolinai Charlotte-ból - akik mind készen állnak arra, hogy átvágják a modern randizás statikusságát, és látatlanban hiteles (remélhetőleg) kapcsolatokat kössenek.
#4

dokumentum | krimi

Netflix

Ebben a fordulatos dokumentumfilmben egy szerelő először próbálkozik az online társkereséssel, és találkozik egy nővel, aki a romantikus megszállottságot halálos végletekig viszi. több»

Rendező: Sam Hobkinson
Dave nemrég szakított és alig várta, hogy újrainduljon a romantikus élete, ezért azt tette, amit a legtöbb ember tesz: Kipróbálta az online társkeresést. Liz és Cari volt a két legígéretesebb kapcsolata, mindketten egyedülálló anyukák, megnyerő személyiséggel, akik különböző módokon segítettek neki kibújni a burokból. Ennek a keményen dolgozó, odaadó apának lehetőséget kellett volna adnia arra, hogy élvezze a második esélyt az alkalmi romantikára, de ebből egy csavaros szerelmi háromszög lett, ami veszélybe sodorta Dave-et és mindenkit, aki fontos volt neki. A dokumentumfilm az érintettekkel - köztük az ügyet felderítő bűnüldöző rendőrökkel - készített interjúk és az élénk rekonstrukciók segítségével ügyesen rakja össze a zaklatás, a digitális megtévesztés és az Amerikában elkövetett gyilkosság észbontó igaz történetének darabjait.
#3

71 Egy nap  (2024)

(7)

dráma | romantikus | vígjáték

Netflix

Emma és Dexter az érettségi estéjén találkoznak először. Holnap már külön utakon kell járniuk. több»

Az Egy nap Emma Morley és Dexter Mayhew történetét meséli el, akik 1988. július 15-én, az érettségi estéjén beszélnek először. Másnap reggel elválnak útjaik, de vajon hol lesznek ezen a hétköznapi napon a következő évben, majd az azt követő évben, és minden további évben? Minden egyes epizódban Dex és Em egy évvel idősebb, és ezen a bizonyos napon mindig találkoznak, ahogy nőnek és változnak, ahogy megtapasztalják az örömöt és a szívfájdalmat. Az Egy nap egy évtizedeken átívelő szerelmi történet, amely David Nicholls világsikerű bestsellere alapján készült.
#2

dráma | romantikus | vígjáték

Netflix

A részmunkaidős vlogger Chu Ai arra használja a csatornáját, hogy őszintén beszéljen a szexről. A való életben azonban sokkal kényesebbnek találja ezt a témát. több»

Chu Ai (Chan Tzu-hsuan) terapeutaként dolgozik, miközben egy szexuális felvilágosító közösségi médiacsatornát vezet. A "szeretkezz, ne szerelembe ess" mantráját követve, a lány a szerelemmel kapcsolatos szkepticizmusát is osztó Ping-ke-vel (Kai Ko) való baráti kapcsolatán keresztül navigálja szorongásait. Ugyanakkor idősebb nővére, Chu-wei (Kimi Hsia) kihívásokkal néz szembe férjével, Shi-chieh-vel (Umin Boya), míg bátyja, Yu-sen (JC Lin) szakít régi barátjával, miután csapdába esett egy kiegyensúlyozatlan kapcsolatban. A Miao Ke-li és Hong Sheng-te) által alakított szüleik feszült viszonyának hátterében a sorozat azt vizsgálja, hogy Chu-ai megtalálja-e az önmegismeréshez vezető utat, vágyainak kielégítését és egy tartalmas kapcsolat kialakítását.
#1

animáció | kaland | vígjáték

Netflix

Orion egy fiatal fiú, aki fél a magasságtól, a háziállatoktól, és akit majdnem katatón állapotba hoz a legnagyobb veszély: a sötétség. A Sötétség elviszi Oriont egy... több»

Orion olyan, mint egy átlagos általános iskolás gyerek - félénk, szerény, titkos szerelmet táplál. De a látszólag normális külső mögött Orion maga a megtestesült kamaszkori szorongás , akit teljesen felemészt a méhektől, a kutyáktól, az óceántól, a mobiltelefon hullámaitól, a gyilkos bohócoktól és még a szikláról való leeséstől való irracionális félelem is. De az összes félelme közül attól fél a legjobban, amivel minden este szembesül: a sötétségtől. Így amikor a legrosszabb félelmének szó szerinti megtestesítője látogatást tesz nála, Dark/Sötétség elrepíti Oriont egy világ körüli hullámvasútra, hogy bebizonyítsa, nincs mitől félni az éjszakában. Ahogy a valószínűtlen páros egyre közelebb kerül egymáshoz, Orionnak el kell döntenie, hogy képes lesz-e megtanulni elfogadni az ismeretlent - hogy ne hagyja, hogy a félelem irányítsa az életét, és végre elfogadja az élet örömét.