Játssz egy Hyundai okostévéért! Login  
71%

Az ártatlanság kora (1993)

The Age of Innocence
Filmadatlap
 
17
Szereplők
5
Vélemények
12
Képek
2
Videók
 
ZeroHero   2019. 10. 02.

legújabb vélemény

0

Szokatlan kosztumos film Scorsese-tol, a szokasos terjedelemben :D Egy elegansan es izlesesen abrazolt szerelmi drama egy olyan kosztumos filmben, amiben minden a helyen van, tokeletes a korrajz, de valahogy megis hianyzik valami fuszer, hogy mukodni tudjon....

 
Mr. Zero   2015. 09. 01.

0

Ha van olyan film, amire azt tudom mondani, hogy nagyon nem tetszett akkor itt van egy. Leginkább a történet volt az, ami nagyon nem tetszett a többi még talán rendben is lett volna ez azonban elrontotta a szórakozásom.


 
szanko   2017. 10. 31.

0

Amikor először láttam nagyon nem tetszett. Viszont évek múlva...Igen. Egy rendkívül hedonista és részletgazdag film. tetszett, hogy aprólékosan kidolgozottak a részletek: a festmények a falakon, a képzőművészeti alkotások, a terített asztal, és minde... több»

 
Gríz   2016. 12. 18.

0

A film szerintem indokolatlanul hosszú és elnyújtott, feleslegesen tupírozott. maga a kivitelezés, a ruhák, kosztümök, belső terek, technikai finomságok és a színészek kiváló játéka tartja úgy ahogy a víz felett az egészet. Különben a forgatókönyv nem valami híres...nem is értem miért jelölték Oscarra.

 
totykos   2016. 05. 13.

0

Nem értem, milyen összefüggés van a cím, meg az egész történet közt. Csak néztem néztem, de nekem nem jött le...egész végig...:) Vagy túl szőke vagyok?

Galéria (12)

Videók (2)

A film összbevétele 32 200 000 dollár volt (imdb.com).

 

Edith Wharton (1862-1937) "The Age of Innocence", című 1920-ban megjelent regénye alapján. A munkát az Amerikai Egyesült Államok legrangosabb írói Pulitzer-díjával tüntették ki. Magyarul 2003-ban a Képzőművészeti Kiadónál jelent meg, Kiss Marianne fordításában

(Berto49)
 

Daniel Day-Lewis és Michelle Pfeiffer mind a ketten április 29-én születtek.

(rbernadett)
 

A három főszereplő, Daniel Day-Lewis, Michelle Pfeiffer és Winona Ryder egytől egyig Martin Scorsese első számú választásai voltak a szerepükre.

(rbernadett)
 

A hölgy, aki Winona Ryder mellett áll és csodálja az eljegyzési gyűrűjét a Beauforts bálon, valójában Tamasin Day-Lewis, Daniel Day-Lewis testvére, aki épp a városban járt, hogy meglátogassa a testvérét és Martin Scorsese elcsábította egy kisebb szerepre. Tamasin amúgy szakácskönyvek szerzőjeként ismert.

(rbernadett)
 
Kár, hogy a túlzásba vitt látványorgia miatt nem élhetjük át igazán ennek a tragikus helyzetnek a mellbevágó drámaiságát. több»