A Netflix új, David Nicholls regényén alapuló romantikus drámasorozata, az Egy nap a harmadik helyen debütált a Netflix heti angol nyelvű sorozatok ranglistáján.

A február 5-től 11-ig tartó megtekintési időszak alatt a sorozat elérhetőségének első négy napja alatt 5,3 millióan nézték meg a szerelmes történet új verzióját.

A listát még mindig a Griselda vezeti, amely harmadik hete az első számú cím 10,3 millió megtekintéssel! Az Egy nap remake-je után a 4. számú cím az angol nyelvű sorozatok listájában a Nagy Sándor: Egy isten születése lett, amely elérte a 3,5 milliós megtekintést a megjelenés első teljes hetében.

A lista végén még mindig megtalálhatjuk a minimum kétes minőségű, de annál nagyobb sikernek örvendő Nem versz át című sorozatot, amely mostanra 88,2 milliós megtekintéssel rendelkezik, január 1-jei indulása óta.

Az angol nyelvű sorozatok listáját egy kedves és edukatív célokat is szolgáló valóságshow zárja, amely a neurodivergens vagy atipikus fejlődésű emberek ismerkedését mutatja be. A Szerelem az autizmus spektrumában 2. évada 1,2 millió megtekintéssel áll a 10. helyen. A sorozat második hete nézhető a platformon.

Amennyiben bármelyik sztorihoz kedvet kaptatok és van élő Netflix előfizetésetek, elég csak adott cím mafab adatlapján rámenni a Netflix ikonra, kattintani és már indulhat is streamelés!

71 Egy nap  (2024)

dráma | romantikus | vígjáték

Emma és Dexter az érettségi estéjén találkoznak először. Holnap már külön utakon kell járniuk. több»