Három nő maga alá gyűri az alvilágot, erről szól A bűn királynői, melyhez megérkezett az első magyar szinkronos filmelőzetes.

Idén nyáron érkezik a hazai mozikba Ollie Masters 2015-ös, a DC Comics égisze alatt megjelent képregényének filmadaptációja, A bűn királynői, melyhez az eredeti nyelvű trailer után végre befutott a magyar változat is. McCarthy és Haddish ezúttal nem viccelnek, és egy keménynek ígérkező akciófilmmel rukkoltak elő.  

Ami a történetet illeti, három gengszterfeleség, Claire (Elisabeth Moss), Kathy (Melissa McCarthy) és Ruby (Tiffany Haddish) a bűnözés útjára lép, miután férjeiket lekapcsolták a hatóságok. A cél nem kisebb, mint átvenni az ír maffia helyét New Yorkban.

A film forgatókönyvét a Egyenesen Comptonból szkriptjét is jegyző Andrea Berloff szerezte, ezúttal azonban pályája során először a rendezői széket is elvállalta. Az akciófilm főbb szerepeiben az említettek mellett olyan színészeket láthatunk majd, mint Domhnall Gleeson, CommonMargo Martindale és James Badge Dale.

A bűn királynői augusztus 22-től látható a hazai mozikban. Nézd meg a film friss előzetesét idelent.