Bármilyen tiszta szándék áll is egyértelműen a Bajnokok című készülő film mögött, nehéz elképzelni, hogy Bobby Farrelly új vígjátéka ellentmondásoktól mentes legyen.

Ahogy a trailerben is látható, a film egy profi kosárlabdaedző történetét követi nyomon, aki azon találja magát, hogy közmunkát kell végeznie. Ahogy azt már számos sportvígjátékban láthattuk, a közösségi szolgálat, amelyet kénytelen teljesíteni, megváltoztatja őt. A férfi ugyanis egy hátrányos helyzetű csapat edzőjeként kénytelen dolgozni. A helyzetet tovább bonyolítja, hogy ez a csapat értelmi fogyatékkal élőkből áll. 

A film főszereplői többek között Woody Harrelson, Kaitlin Olson, Cheech Marin. Mint említettük, a filmet Bobby Farrelly rendezi, aki olyan pofátlan vígjátékok mögött áll, mint az Én és én meg az Irén vagy a Dumb és Dumber - Dilibogyók. Tekintettel arra, hogy a múltban olyan érzékeny anyagokkal foglalkozott, mint például az értelmi fogyatékkal élők, kíváncsiak vagyunk, hogyan építi fel ennek a filmnek a humorát. A Bajnokok 2023. március 24-én kerül a mozikba. 

Addig is, itt a szinopszis:

Woody Harrelson játssza a főszerepet a vidám és szívmelengető történetben, amely egy korábbi kisligás kosárlabdaedzőről szól, akit egy sor botlás után a bíróság arra utasít, hogy irányítson egy értelmi fogyatékos játékosokból álló csapatot. Hamarosan rájön, hogy kétségei ellenére ez a csapat együtt messzebbre juthat, mint azt valaha is gondolták volna.

73 Bajnokok  (2023)

dráma | sportfilm | vígjáték

SkyShowtime (2024.03.15.)

A film középpontjában egy kosárlabdacsapat áll, amely egy tökéletlen, de elkötelezett edző, Marcus vezetésével edz és versenyez a Speciális Olimpián. több»