A férfi a méh ellen: Rowan Atkinson a Netflixen tér vissza egy őrült vígjáték sorozattal

A férfi a méh ellen első előzetese egy kimondottan szórakoztató sorozatot ígér. Az ötlet vicces és jó, de hogy lesz ebből egy egész évad, azt most még nem tudjuk megtippelni. Minden bizalmunk Rowan Atkinsonban.

Befutott A férfi a méh ellen első magyar feliratos előzetese. A Netflix vígjátéksorozata, amelynek főszerepében Rowan Atkinson látható, meglehetősen bolondosnak tűnik, de nagyon jó értelemben. A sorozatban Atkinson egy házfelügyelőt alakít, akinek az a szerencsétlensége, hogy a felügyelete alatt álló házban egy nagyon kitartó méh keresztezi az útját.

A méhecske gyakorlatilag tönkreteszi a férfi életét, akinek végül 14 vádpontban - többek között veszélyes vezetés, felbecsülhetetlen értékű műkincsek megrongálása, gyújtogatás és így tovább - kell védekeznie. Amikor a bíró megkérdezi tőle, hogy van-e mondanivalója a saját védelmében, azt motyogja: "Tudja, ott volt ez a méh".

A sorozat június 24-én debütál a Netflixen. Addig is nézd meg az előzetest idelent.

családi | vígjáték

Egy férfi háborúban találja magát egy méhhel, miközben egy luxusbirtokot felügyel. Ki fog győzni, és milyen helyrehozhatatlan károkat okoz a folyamat? több»