Több mint 6,2 milliós nézettséget húzott be az új sikerfilm streamingen, a sorozatok mezőnyében a Netflix vitte a prímet (május 3-9, USA)

A rólad alkotott kép május 3-9. között vezette a streaming-listákat, és az első teljes héten 714,2 millió megtekintett percnyi megtekintést ért el, ami körülbelül 6,2 millió megtekintésnek felel meg. Ezzel az Amazon Prime Video nyerte a hetet az eredeti streaming filmek mezőnyében, írja a Variety.

Ezzel felülmúlta az előző heti kezdeti helyezését, amikor az ötödik helyen állt mindössze egy nap után. Annak ellenére, hogy a nézett percek tekintetében az első helyen áll, a nézettség tekintetében elmaradt Jerry Seinfeld Cukormáz nélkül című Netflix-filmje mögött; ez utóbbi 684,4 millió nézett percet gyűjtött össze, de a nézettségi mutatója magasabb, 7,4 millió volt. A harmadik helyen a Netflix dokumentumfilmje, A Neander-völgyi ember titka végzett 167,9 millió megtekintett perccel.

dráma

Sophie, a 40 éves elvált anya dacol a hőséggel, hogy lányával együtt elmenjen Coachellára, miután apja lemondja a közös utazásukat.

A sorozatok mezőnyében a Netflix Talpig férfi című szériája vitte a prímet 1,1 milliárd megtekintett perccel, ami 4 millió megtekintésnek felel meg. A nézettséget tekintve azonban a Netflix Égessül le Tom Bradyt! című műsora végzett az élen 5,6 millió megtekintéssel, 1 milliárd megtekintett perccel. A sorozatos nézettségi lista olyan sikerszériákat vonultat fel, mint a Fallout vagy a Szarvasbébi.

dráma

A sorozat története egy atlantai ingatlanmogult követ nyomon, aki csőddel néz szembe, így megpróbálja megvédeni birodalmát azoktól, akik megpróbálnak tőkét kovácsolni a... több»