A Fűrész-franchise alkotóitól jön a kultikus horror, a Pumpkinhead rebootja

Feltámad hamvaiból a nyolcvanas évek horror-fantasyje!

Rebootot kap Stan Winston 1988-as horrorja, a Pumpkinhead: A bosszú démona, írja az EW. A produkció produceri munkálatait a Fűrész franchise-t is beindító Peter Block látja majd el, aki jelenleg is az ideális rendezőt keresi a projekthez. A film forgatása a tervek szerint már jövőre megkezdődhet, és bár hivatalos premierdátumot még nem kapott a horror, jó eséllyel 2018. első felében már műsorukra tűzhetik a mozik.

"A Pumpkinhead az egyik kedvencfilmem a 80-as évek végéből, a 90-es évek elejéből. Stan Winston, akinek ez volt az első filmje a lény megalkotásával kiérdemelte a helyét az ikonikus filmesek között. Pumpkinhead nagyszerű, de a történet érzelmi oldala is csodálatos. Megszereztem a megfilmesítési jogokat, és kifejlesztettünk egy igen erős forgatókönyvet a rendkívül tehetséges fiatal íróval, Nate Atkins-szel" - árulta el a producer.

Az eredeti film története 1957-ben kezdődik, amikor egy félelmetes szörny végez valakivel az éjszaka leple alatt. A borzalomnak egy kisfiú lesz a szemtanúja. Évekkel később, a gyermek felnőtt férfiként, már családos apaként ismét átél egy szörnyűséget. Ed Harley egy útszéli boltot üzemeltet, s a véletlen kegyetlen játékaként a boltba betévedő fiatalok elgázolják motorjukkal a férfi kisfiát. Ed felébreszti az évtizedekkel előtt pusztító fenevadat és általa kívánja oltani bosszúszomját...

fantasy | horror

A Pumpkinhead: A bosszú démona című horror története 1957-ben kezdődik, amikor egy félelmetes szörny végez valakivel az éjszaka leple alatt. A borzalomnak egy kisfiú lesz a... több»