Hugh Jackman újra eljátssza Rozsomák szerepét a Deadpool & Rozsomákban, ami a karakter első megjelenése a Marvel Moziverzumban a 2017-es Logan - Farkas óta, amely lezárta az általa megformált karakter történetét.

Egy nemrégiben az Empire-nek adott interjújában Jackman arról beszélt, miért vállalta el a filmet, és kifejtette, hogy autóút során hozta meg a döntést, melyet követően azonnal felhívta Ryan Reynoldsot, hogy megerősítse részvételét.

A színész elment kocsikázni, hogy elmélkedjen a jövőjéről, mint fogalmazott:

"Körülbelül egy órája voltam úton. És akkor feltettem magamnak a kérdést: "Mit akarok csinálni?". És ekkor rögtön a Deadpool & Rozsomákra gondoltam. Egyszerűen tudtam. Még egy órát vezettem. Nem tudtam abbahagyni a gondolkodást. Aztán kiszálltam a kocsiból, felhívtam Ryant, és azt mondtam: "Ryan, ha azt akarod, hogy benne legyek, akkor benne vagyok.""

Jackman emellett arról is beszélt, hogy először viseli Rozsomák ikonikus sárga-kék jelmezét, megjegyezve, hogy korábban tervezték, hogy a 2013-as Farkasban már ebben fog szerepelni, ez azonban nem valósult meg.

A film premierje július 25-én lesz a magyarországi mozikban, a közelmúltban bemutatott előzetest idelent mutatjuk.

akció | sci-fi | vígjáték

A Deadpool franchise harmadik része, melyben a közönségkedvenc karakter mellett visszatér Rozsomák szerepében Hugh Jackman. több»