A Kingsman fiatal sztárja Rozsomák bőrébe bújnaA kép forrása: Twentieth Century Fox Film Corporation

Épp a napokban írtuk róla, hogy a Wolverine 3-mal Hugh Jackman szögre akasztja Rozsomák karakterét, máris itt az első jelölt a karakter fiatal kori szerepére.

Hugh Jackman a közelmúltban hivatalosan is bejelentette, hogy lezárul egy tizenhét éves korszak, és maga mögött hagyja Rozsomákot. A színész azt is megszellőztette, hogy a 20th Century Fox máris keresi az utódját. Bár a következő hónapokban biztosan nem kell számítanunk az ezzel kapcsolatos hivatalos bejelentésre, a Kingsman: A titkos szolgálat fiatal sztárja, Taron Egerton a Screentrant-nek adott interjújában máris jelezte, hogy szívesen lépne Jackman nyomdokaiba.

"Nem tudom, elég kemény vagyok-e. Az arcszőrzetem továbbra is nagyon vékony és hiányos. Úgy érzem, hogy annak, aki Rozsomákot alakíthatja, bőséges tesztoszteronra van szüksége. Igen, örömmel vállalnám, de nem tudom. Nem tudom." - utalt arra, hogy vajon elég férfias-e a szerephez. "Hugh-val voltam aznap, amikor bejelentette a visszavonulását. Még viccelődtem is vele erről. De a telefon nem csörgött azóta." - tette hozzá viccelődve.

Nem ez az első alkalom, hogy Egerton neve felmerül az X-Men franchise-val kapcsolatban, igaz a fiatal Cyclops szerepét végül Tye Sheridan happolta el előle.

A Logan - Farkas 2017. március 3-án debütál a mozikban.