Hamarosan a mozikban Mike Mitchell és Trisha Gum filmje, melynek premierje kapcsán 6 érdekességet gyűjtöttünk össze, melyet érdemes tudnod a filmről.

Már csak napok kérdése, és a mozikban a világszerte milliók által várt A Lego-kaland 2, mely minden bizonnyal nálunk is komoly sikerekre számíthat. A film rendezői székét Mike Mitchell és Trisha Gum foglalhatta el, míg a főbb szereplők hangjait olyan A-listás hollywoodi sztárok kölcsönzik majd, mint Channing Tatum, Margot Robbie, Chris Pratt, Jonah Hill, Elizabeth Banks, Alison Brie és Charlie Day. A forgatókönyvet Phil Lord, Chris Miller, Dominic Russo, Matt Fogel, Michelle Morgan és Raphael Bob-Waksberg szerezte.

Íme 6 érdekesség a premierfilmről, amit nem árt tudnod, mielőtt jegyet váltasz:

  • A Lego mozis franchise negyedik egészestés filmje (A Lego-kaland, Lego Batman, Lego Ninjago).
  • Nem sokkal az első rész premierje után jelentette be a Warner Bros., hogy elkészítik a folytatást. Ekkor 2017. május 26-ra tűzték ki a premierdátumot, melyet végül 2018. februárjára halasztottak.
  • A Warner 2018. december 10-én tette közzé az Emmet's Holiday Party című rövidfilmet, ami A Lego-kaland 2 karácsonyi hangulatú promóciója.
  • A film alapján videojáték is készül (ami A Lego Movie Videogame folytatása is egyeben), melyet 2018. november 27-én jelentettek be. A játék 2019. február 26-án, két héttel a film premierje után jelenik meg Playstation 4-re és Xbox One-ra, egy hónappal később pedig Nintendo Switch-re.
  • A 2018-as Black Friday napján a Warner egy teljes napig ingyenesen elérhetővé tette A Lego-kaland első részét a YouTube-on.
  • A film első előzetesét 2018. június 5-én hozták nyilvánosságra, de az érkezését az alkotók már egy nappal előtte hivatalosan bejelentették a Twitteren.

Hazai premierdátum: 2019.02.07.

A film előzetesét idelent tudjátok megnézni: