A Mad Max sikerére alapozva készül a posztapokaliptikus Zorro rebootA kép forrása: Sony Pictures Entertainment & Columbia Pictures & Spyglass Entertainment

Futurisztikus Zorro-film van születőben.

Jó ideje már, hogy utoljára hallottunk a Zorro Rebornról, azonban a legfrissebb hírek szerint új lendületet vehetnek a film körüli munkálatok.

A THR értesülései szerint a Lantica Media és a Sobini Films közös erővel fogja finanszírozni a projektet, az előzetes tervek szerint pedig a forgatás már jövő év márciusában megkezdődhet.

A kultikus maszkos hős nevével fémjelzett film a közeli, posztapokaliptikus jövőben játszódik majd, ahol Zorro felveszi a harcot a vidéket uraló zsarnokkal. Ismerősen hangzik? Nos, minden bizonnyal ez nem véletlen, ugyanis a Mad Max - A harag útja sikere jó óment jelent a filmes berkekben, így könnyen elképzelhető, hogy George Miller filmje inspirációként szolgálhat a Reborn alkotóinak.

A reboot terve már számos alkalommal felmerült az elmúlt évek során. Egy ponton a 20th Century Fox már le is szerződtette Gael Garcia Bernal a főszerepre, de a projekt végül a süllyesztőbe került.  

Zorrót legutóbb az Antonio Banderas főszereplésével készült 1998-as Zorro álarca, és annak 2005-ös, Zorro legendája című folytatásában láthattuk a nagyvásznon.