Az idei év vígjátékszenzációja, a Palm Springs a Sundance Filmfesztiválon debütált, majd az amerikai bemutatásának pillanatában kultuszfilmmé vált. A meglepő fordulatokkal teli, sokszor nézős romantikus kaland a Mozinet forgalmazásában a nyár végén lesz látható a magyar mozikban.

Mit tennél, ha bármit megtehetnél, következmények nélkül? A szakítófélben lévő Nyles (Andy Samberg – Brooklyn 99 – Nemszázas körzet) napról-napra elkíséri barátnőjét egy Palm Springs-i esküvőre. Ugyanarra. Nyles ugyanis időhurokba került, és mindig ugyanaz az egyetlen nap ismétlődik az életében. Az éppen aktuális napon Nyles a menyasszony nővérére, Sarah-ra (Cristin Milioti – Így jártam anyátokkal) hajt, a vendégekkel gyűjtött tapasztalatait kihasználva persze gyorsan egyenesbe is kerül. Ekkor azonban Sarah is belekerül az időhurokba.

Max Barbakow rendezésében készült film főbb szerepeiban olyan színészeket láthatunk majd, mit J.K. SimmonsTyler HoechlinAndy SambergCamila MendesJune SquibbPeter Gallagher és Meredith Hagner.