Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
77%

Palm Springs (2020)

Palm Springs
Filmadatlap
 
30
Szereplők
24
Vélemények
16
Képek
2
Videók

Galéria (16)

Cristin Milioti
Andy Samberg
Andy Samberg
Cristin Milioti
Andy Samberg
Cristin Milioti
Andy Samberg
Cristin Milioti
Andy Samberg
Cristin Milioti

Videók (2)

 
BoBamburg   2021. 11. 01.

legújabb vélemény

0

Utóbbi időkben mindig nagy öröm, ha az ember egy tényleg jó és kreatív vígjátékba botlik. És a Palm Springs pont ilyen. A humora jó, a viccek működnek, pont annyi dráma van benne, ami még szükséges és közben tud valami újat is mutatni.

 
indingo   2020. 08. 18.

7
Nagyonjóképűnek ajánlva

Imádtam a filmet. Az időutazós filmek közül az időhurkosok általában hamar idegesítővé válnak, de itt nem volt ilyen érzésem. Jól összerakott történet, sok humorral és érzelemmel. Csodálatos érzés, ha az ember megtalálja a másik felét. A vontatott, egymást követő napokon unottan ébredtek a főszereplők, majd miután egymásra leltek, és nem te és én voltunk, hanem mi. akkor már mosolyogva, csillogó szemmel indult a napjuk.

 
Szilonka   2020. 08. 21.

4

Már az előzetes alapján tudtam, hogy ezt meg kell néznem. Imádnivaló film. És azóta is gondolkodom, hogy mi nyűgözött le ennyire, de nem jövök rá. Láttam már hasonlót, de valahogy magával ragadott az érzés.

 
qwer   2020. 10. 21.

3

Jó ideje nem láttam jó vígjátékot, és mivel a Palm Springs a kritikák és az ismerőseim szerint is szórakoztató, mi több, az év egyik legjobb filmje, azt hittem, végre lesz egy jó szombat esténk egy tényleg humoros filmmel. Nem kellett volna ennyire r... több»

 
Timcsi   2020. 09. 13.

3

Nincs olyan év, hogy 1-2 időhurkos film ne jönne ki. A téma tehát nem valami új, de az a film mégis egy új oldalát mutatta meg.

 
Greeta   2020. 08. 25.

2

Végre egy film, ahol jól elegyítették a sci-fi és a romantikus jegyeket. A története végig lázban tartott, nagyon jó a humora, bár sokszor kicsit beteg.

 
petraszab   2020. 08. 31.

2

Aki teheti, mindenképpen nézze meg a filmet! Új szintre emeli a folyton ismétlődő napos filmeket. A két főszereplő remek egyensúlyban volt egymással. Szuper kis film.

A film összbevétele 1 425 774 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 36 167 267 forintot termelt. A hazai mozik összesen 26 632 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A Palm Springs forgalmazásáért fizették a legmagasabb összeget a Sundance Filmfesztivál történetében, pontosan 17 500 000, 69 dollárt. A film mindössze 69 centet vert rá a korábbi rekorderre.

(hp)
 

A Palm Springs nézettségi rekordot döntött a Hulun. A streaming szolgáltató történetében soha nem néztek meg annyian egy filmet a premierjének hétvégéjén, mint Max Barbakow vígjátékát.

(hp)
 

Andy Samberg elmondta, hogy több befejezést is írtak a filmhez. A különböző változatokat bemutatták a barátaiknak és a családjaiknak, és végül az ő visszajelzéseik alapján döntöttek a végleges verzió mellett.

(hp)
 

A cím ellenére a filmet nem Palm Springsben, hanem Palmdale-ben és Santa Claritában (Kalifornia) forgatták. A munkálatok mindössze 21 napot vettek igénybe.

(hp)
 

J.K. Simmons korábban a Spancserek című filmben Andy Samberg édesapját alakította.

(elekm90 )
 
A Palm Springs az időhurok-teória eddigi talán leglazább és legszórakoztatóbb bemutatása. több»
 
A januári Sundance Filmfeszivált követően, a Hulu által a semmiből bukkant elő a Palm Springs, ami most a mozikba is eljutott. Az időzítés szinte tökéletes, hiszen mikor máskor, ha nem most nézzünk olyan filmet, mely fő üzenete az életigenlés és az emberi kapcsolatok fontossága. Ahogy azt Nyles mondja: „Itt vagy te, állsz a szakadék szélén, ami sokkal nagyobb bárkinél, de sose feledd, nem vagy egyedül.” több»
 
Poén, hogy az egyik jelenetben a Whiplash pszichopata zenetanáraként bukkan fel, és ostort csattogtatva keseríti meg Samberg életét – ha már utalásos poént sütöget az ember, az minimum legyen ilyen. És ezt az egész filmről el lehet mondani: ha ezen a szinten kezdődne minden hollywoodi vígjáték, boldogabb világban élnénk. több»