Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
77%

Palm Springs (2020)

Palm Springs
Filmadatlap
 
30
Szereplők
28
Vélemények
16
Képek
2
Videók

Galéria (16)

Cristin Milioti
Andy Samberg
Andy Samberg
Cristin Milioti
Andy Samberg
Cristin Milioti
Andy Samberg
Cristin Milioti
Andy Samberg
Cristin Milioti

Videók (2)

 
Crystaldeer   2023. 01. 07.

legújabb vélemény

0
Van ennél jobb időcsapda film

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Nem volt rossz film. Bár túl sok poén nem volt benne. Egy dolog bosszantott kicsit, hogy számomra nem derült ki, hogy a srác hogyan került bele ebbe. Vagy csak én nem voltam jó megfigyelő? Szerintem akkor már az Idétlen időkig című film sokkal jobb volt.

 
indingo   2020. 08. 18.

7
Nagyonjóképűnek ajánlva

Imádtam a filmet. Az időutazós filmek közül az időhurkosok általában hamar idegesítővé válnak, de itt nem volt ilyen érzésem. Jól összerakott történet, sok humorral és érzelemmel. Csodálatos érzés, ha az ember megtalálja a másik felét. A vontatott, egymást követő napokon unottan ébredtek a főszereplők, majd miután egymásra leltek, és nem te és én voltunk, hanem mi. akkor már mosolyogva, csillogó szemmel indult a napjuk.

 
Szilonka   2020. 08. 21.

4

Már az előzetes alapján tudtam, hogy ezt meg kell néznem. Imádnivaló film. És azóta is gondolkodom, hogy mi nyűgözött le ennyire, de nem jövök rá. Láttam már hasonlót, de valahogy magával ragadott az érzés.

 
qwer   2020. 10. 21.

3

Jó ideje nem láttam jó vígjátékot, és mivel a Palm Springs a kritikák és az ismerőseim szerint is szórakoztató, mi több, az év egyik legjobb filmje, azt hittem, végre lesz egy jó szombat esténk egy tényleg humoros filmmel. Nem kellett volna ennyire r... több»

 
elekm90   2020. 08. 07.

0

Az Idétlen időkig alapötletét újszerűen tálalva egy egész jó kis romkomot hoztak ki a készítők a filmből. Tetszett a két főszereplő, kifejezetten jót tett, hogy a szokásos arcok helyett az Európában kevésbé ismert Andy Sambergre és az eddig jobbára s... több»

 
BoBamburg   2021. 11. 01.

0

Utóbbi időkben mindig nagy öröm, ha az ember egy tényleg jó és kreatív vígjátékba botlik. És a Palm Springs pont ilyen. A humora jó, a viccek működnek, pont annyi dráma van benne, ami még szükséges és közben tud valami újat is mutatni.

 
stevepisti   2020. 09. 11.

1

Először féltem tőle, hogy nagyon elkalandoznak majd a romantika világában, de szerencsére nem volt vészes, számomra a vígjáték elemek erősebbek voltak a romantikánál. Ezzel az időhurkos ötlettel már találkozhattunk hasonló filmekben. Mégsem éreztem e... több»

A film összbevétele 1 425 774 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 36 167 267 forintot termelt. A hazai mozik összesen 26 632 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A Palm Springs forgalmazásáért fizették a legmagasabb összeget a Sundance Filmfesztivál történetében, pontosan 17 500 000, 69 dollárt. A film mindössze 69 centet vert rá a korábbi rekorderre.

(hp)
 

A Palm Springs nézettségi rekordot döntött a Hulun. A streaming szolgáltató történetében soha nem néztek meg annyian egy filmet a premierjének hétvégéjén, mint Max Barbakow vígjátékát.

(hp)
 

Andy Samberg elmondta, hogy több befejezést is írtak a filmhez. A különböző változatokat bemutatták a barátaiknak és a családjaiknak, és végül az ő visszajelzéseik alapján döntöttek a végleges verzió mellett.

(hp)
 

A cím ellenére a filmet nem Palm Springsben, hanem Palmdale-ben és Santa Claritában (Kalifornia) forgatták. A munkálatok mindössze 21 napot vettek igénybe.

(hp)
 

J.K. Simmons korábban a Spancserek című filmben Andy Samberg édesapját alakította.

(elekm90)
 
A Palm Springs az időhurok-teória eddigi talán leglazább és legszórakoztatóbb bemutatása. több»
 
A januári Sundance Filmfeszivált követően, a Hulu által a semmiből bukkant elő a Palm Springs, ami most a mozikba is eljutott. Az időzítés szinte tökéletes, hiszen mikor máskor, ha nem most nézzünk olyan filmet, mely fő üzenete az életigenlés és az emberi kapcsolatok fontossága. Ahogy azt Nyles mondja: „Itt vagy te, állsz a szakadék szélén, ami sokkal nagyobb bárkinél, de sose feledd, nem vagy egyedül.” több»
 
Poén, hogy az egyik jelenetben a Whiplash pszichopata zenetanáraként bukkan fel, és ostort csattogtatva keseríti meg Samberg életét – ha már utalásos poént sütöget az ember, az minimum legyen ilyen. És ezt az egész filmről el lehet mondani: ha ezen a szinten kezdődne minden hollywoodi vígjáték, boldogabb világban élnénk. több»