Aggódnak a rajongói Jackie Chan egészsége miatt, a színész a közösségi médiában öntött tiszta vizet a pohárba

Jackie Chan megnyugtatta rajongóit, hogy jó egészségnek örvend, miután a közösségi médiában egy olyan róla készült fotó látott napvilágot, amelyen ősz hajjal és szakállal látható.

“Nem is olyan régen sok barátom látott rólam néhány friss fotót az interneten, és mindannyian aggódtak az egészségem miatt. Szeretném megragadni az alkalmat, hogy mindenkinek megköszönjem: Ne aggódjatok! Ez csak egy megjelenés az új filmemhez, amely a karakteremhez kell” - írja a színész.

A nagy megdöbbenést kiváltó fotó, amelyet fenti galériánkban meg is tudtok tekinteni, egy hivatalos eseményen készült, és bár Jackie egyelőre nem árulta el, melyik szerepre is készül épp, az már most tudható, hogy felkérést kapott az új Karate kölyök filmhez, amelyben ismét Mr. Hant, a kung-fu mestert alakítja majd.

“Csak annyit mondhatok: Imádok filmeket készíteni, és szeretlek titeket” - tette hozzá a színész. Az új Karate kölyök filmről ugyanakkor egyelőre nincsenek bővebb hivatalos információk, a közeljövőben várhatóan gyakrabban hallunk még a munkálatokról.

A Jonathan Entwistle rendezésében készülő produkcióban Jackie Chan mellett Joshua Jackson, Ralph Macchio, Ming-Na Wen és Ben Wang lesznek láthatók.