Hamarosan debütál a Netflixen az  Alicia Vikander nevével fémjelzett A csendmadár, melyben a színésznő egy merész szexjelenetet is bevállalt.

Az Oscar-díjas  Alicia Vikander új filmjében nem a visszafogottabb oldalát fogja megmutatni. A színésznő A csendmadár című Netflix produkcióban bevállalt egy pikáns szexjelenetet, melyből néhány fotó már a bemutató előtt kiszivárgott az internetre.

A film történetének főszereplője a harmincas éveiben járó, Lucy Fly, aki Tokióban dolgozik fordítóként. Egy nap megjelenik nála a rendőrség, és azzal gyanúsítják, hogy megölte a barátnőjét.

A film rendezői székét a Megmaradt Alice-nek direktora, Wash Westmoreland foglalhatta el, a főbb szerepeket Vikander mellett Riley KeoughJack HustonKiki SukezaneKen YamamuraNaoki KobayashiCrystal Kay és Yurino alakítja.

A csendmadár november 15-től látható a Netflixen, a szóban forgó kiszivárgott fotókat a fenti galériában láthatjátok, míg a film előzetesét idelent nézhetitek meg.

dráma | krimi | misztikus | romantikus | thriller

A történet egy tokiói rendőrállomáson kezdődik, ahol a 34 éves Lucy Flyt hallgatják ki barátnője, Lily Bridges meggyilkolása miatt. Lucy 10 éve Tokióban tartózkodik,... több»